MHP İlçe Başkanlığına Atama Yapıldığı Açıklandı
Haber Detayı
18 Nisan 2022 - Pazartesi 20:26 Bu haber 2561 kez okundu
 
MHP İlçe Başkanlığına Atama Yapıldığı Açıklandı
MHP İlçe Başkanlığına yeni atama yapıldığı açıklandı.
MHP Haberi
MHP İlçe Başkanlığına Atama Yapıldığı Açıklandı

MHP Genel Merkezi, Ocak ayında Buğra Çelikkanat'tan boşalan MHP Yunusemre İlçe Başkanlığı görevine, MHP Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Cemal Kutlar'ı atadı.

 

İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE ATANAN CEMAL KUTLAR'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Yunusemre İlçe Başkanlığı görevine atanan Cemal Kutlar, göreve getirilmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız E. Semih Yalçın'ın bildirimiyle MHP Manisa Yunusemre İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Mensubu olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum Ülkücü Hareketin tek adresi olan MHP'ye İlçe Başkanı olarak hizmet etmeyi nasip eden Rabbime şükürler olsun. 5 bin den fazla şehit verdiğimiz , cezaevlerinde , işkencelerden geçerek tüm zorluklara rağmen davamizi bugünlere getiren , hizmet eden tüm abilerimden ve kardeşlerimden Allah razı olsun. Bugün, Bismillah deyip, teslim aldığımız bayrağı, yere düşürmeden, kirletmeden ve lekeletmeden götürebildiğimiz yere kadar Allah’ın izniyle götüreceğiz. Yunusemre ilçesinde Rabbimin izniyle yönetimimiz ve teşkilatlarımız la Liderimiz Dr Devlet Bahçeli Beyin çizdiği istikamette devam edeceğiz. Ben değil Biz olacağız. Birlik Beraberlik içinde ocaklarda ettiğimiz yeminimize sadık kalarak MHP'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Yolumuz zor , ama İmanimizla inancımızla tüm zorluklarin üstesinden geleceğiz. Hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne Mutlu Türk’üm Diyene! Ne Mutlu Ülkücüyüm Diyene! Ne Mutlu MHP'liyim Diyene!'' dedi.

 

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Resim

 


 
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Merkezi, Buğra Çelik kanat, boşalan MHP Yunus emre, İlçe Başkanlığı, görevine, Belediye Meclis Üyesi, Cemal Kutlar, atadı, atama yapıldı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı