MHP İlçe Başkanlığı'na Yeni Atama
Haber Detayı
08 Temmuz 2020 - Çarşamba 19:29 Bu haber 4922 kez okundu
 
MHP İlçe Başkanlığı'na Yeni Atama
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı'na atama yapıldı.
MHP Haberi
MHP İlçe Başkanlığı'na Yeni Atama

MHP Genel Merkezi, geçen hafta görevden aldığı Onur Köseli’nin yerine, İl Yönetim Kurulu üyesi Yunus Bal'ı MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı görevine atadı.

 

MHP VE ÜLKÜCÜ HAREKET YENİ BAŞKANIMIZIN YANINDADIR

 

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, görev değişikliğiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanı  Onur Köseli, tüzüğümüzün 34. maddesi gereği görevden alındı. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin tensipleriyle ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın’ın takdiriyle, İl Yönetim Kurulu üyemiz İnşaat Mühendisi Yunus Bal Merkez İlçe Başkanlığına atanmıştır. Yunus Bal, daha önce ülkü ocakları ve partimizin bütün safhalarında çalışmış çok dinamik çok hareketli anında meseleleri domine edecek, Elazığ’ın merkez ilçelerinde anında aksiyon alabilecek tecrübeli bir arkadaşımızdır. MHP ve Ülkücü Hareket kendisinin yanında olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi. 

 

YAPILACAK İLK SEÇİMDE MHP ELAZIĞ'DA BİRİNCİ PARTİ OLACAK

 

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, ''2023 yılına kadar seçim görülmese de bizler her an seçime hazır olmak zorundayız. Biz yeni bir vizyon koyduk. İlk seçimde Elazığ’da MHP’yi birinci parti yapacağız. Bu bizim için bir hedeftir. Biz buna inandık. Yapamazsak da bedelini ödeyip, görevi bırakacağız. Koymuş olduğumuz hedef büyüktür. Bizi bekleyen meşakkatli zorlu bir yolculuk var, zorlukların bilincindeyiz. Reel,bilimsel ve akademik olarak ne gerekiyorsa her anlamda MHP’nin yan kuruluşlarının entegre olacağı bir hedef ortaya koyuyoruz, ya birinci parti yapacağız ya da bırakıp gideceğiz.'' dedi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Yunus Bal, MHP Haberleri, MHP de Bayrak değişimi, MHP, Teşkilat
Yorumlar
Haber Yazılımı