MHP İlçe Başkanlığı'na Atama Yapıldı
Haber Detayı
21 Haziran 2021 - Pazartesi 20:25 Bu haber 4345 kez okundu
 
MHP İlçe Başkanlığı'na Atama Yapıldı
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı'na atama yapıldı.
MHP Haberi
MHP İlçe Başkanlığı'na Atama Yapıldı

İlçe Başkanlıklarında görev değişikliğine devam eden MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, MHP Kozluk İlçe Başkanlığı görevini yürüten Sıddık Biçer'in yerine Cengiz Çetin'in atandığını açıkladı.

 

MHP BATMAN İL BAŞKANI KEREM DEMİR'DEN ATAMA AÇIKLAMASI

 

MHP Gercüş İlçe Başkanlığı'ndan sonra, MHP Kozluk İlçe Başkanlığı'nda da Bayrak değişimi yapan MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, MHP Kozluk İlçe Başkanlığı'na atama yapılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''MHP Kozluk İlçe Başkanlığı'na Cengiz Çetin atanmıştır. Uzun bir aradan sonra Kozluk İlçe Başkanlığı'nda görev değişikliği yaptık. Genç ve girişken Başkanımıza güçlü bir Yönetim Kurulu oluşturduk. Ülkemizin bekası için herkesi MHP çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

MHP KOZLUK İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ATANAN CENGİZ ÇETİN'DEN AÇIKLAMA

 

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir'den MHP Kozluk İlçe Başkanlığı görevine atanmasıyla ilgili mazbatasını alan Cengiz Çetin, göreve getirilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin takdirleriyle atandığımız Kozluk İlçe Başkanlığı mazbatasını, İl Başkanımız Sayın Kerem Demir'den alarak görevimize başladık. Teşkilatımızın bizlere duyduğu güveni boşa çıkarmamak için çok çalışarak, Üç Hilal Sancağımızı daha ileriye taşımaya gayret edeceğiz. Cenab-ı Allah yardımcımız olsun.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Batman İl Başkanı, Kerem Demir, MHP Kozluk, Cengiz Çetin, atandığını açıkladı, atama yapıldı, görev değişikliği, Bayrak değişimi
Yorumlar
Haber Yazılımı