MHP'den Ali Babacan'a Çok Konuşulacak Müthiş Teklif
Haber Detayı
22 Haziran 2021 - Salı 09:25 Bu haber 5023 kez okundu
 
MHP'den Ali Babacan'a Çok Konuşulacak Müthiş Teklif
MHP, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a müthiş bir teklifte bulundu.
MHP Haberi
MHP'den Ali Babacan'a Çok Konuşulacak Müthiş Teklif

Katıldığı Halk Radyo'da HDP'nin kapatılmasına karşı olduğunu açıkça beyan eden Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a Hukukçu kimliğini ön plana çıkararak tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, siyasi partilerin kapatılması konusunda Anayasa hükümlerini hatırlatarak, küflü sözlerle siyaset yapan Ali Babacan'ın Ak Parti Milletvekili olduğu dönemde lideri Recep Tayyip Erdoğan'a nasıl ihanet ettiğini anlattığında daha fazla Reyting alacağını söyledi.

 

MHP'NİN HUKUKÇU MİLLETVEKİLİ YILDIZ'DAN HDP'NİN KAPATILMASI KONUSUNDA DEĞERLENDİRME

 

Anayasa Mahkemesi'nin, HDP'nin kapatılmasına ilişkin iddianameyi kabul ettiği süreçte, TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi görevini yürütmesi ve MHP'nin Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak hukuki konularda uzman olan İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, siyasi partilerin kapatılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Siyasi partiler, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarındandır. Serbestçe kurulurlar. Ancak, Anayasal sistemin çizdiği sınırların dışına çıkarak, Cumhuriyetin niteliklerini, Demokratik sistemi, kamu düzenini tehdit eden yapılara dönüşemezler. Dönüşürlerse temelli kapatılırlar.'' dedi.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN ALİ BABACAN'A OLAY TEKLİF

 

HDP'ye oy verenlere şirin görünüp oy devşirmek için HDP'nin kapatılmasına karşı çıkıcı sözler sarfeden Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a, reytingini yükseltmesi için ilginç bir öneride bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ali Babacan, 'Siyasi partilerin kapatılma cezasıyla karşı karşıya kalmasına karşıyız.' demiş. Babacan; Bu küflü sözleri bırak, Ak Parti Milletvekili olduğun dönemde sayın Erdoğan’a karşı CHP’nin çatı adayını gizli gizli hangi yüzle desteklediğini anlat. Reytingin daha yüksek olur.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, şok eden teklif, müthiş teklif, ihanetini anlat, Ak Parti, Ali Babacan, reyting, daha yüksek olur, MHP, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı