MHP İlçe Başkanı İstifa Ettiğini Açıkladı
Haber Detayı
06 Haziran 2020 - Cumartesi 20:10 Bu haber 3913 kez okundu
 
MHP İlçe Başkanı İstifa Ettiğini Açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı, helallik istediği açıklamasında görevinden ayrıldığını söyledi.
MHP Haberi
MHP İlçe Başkanı İstifa Ettiğini Açıkladı

MHP Serinhisar İlçe Başkanı Yılmaz Güç, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk ile yaşadığı idari sıkıntılar nedeniyle 17 Şubat tarihinde istifa ettiğini ancak istifasının kabul edilmediğini belirterek, 4 Haziran günü kendisine İl Başkanlığı'ndan gelen telefonda istifasının kabul edildiğinin bildirildiğini açıkladı.

 

İSTİFAMIN KABULÜYLE GÖREVİM SONA ERDİ

 

MHP Serinhisar İlçe Başkanı Yılmaz Güç, 19 Eylül 2019 tarihinde göreve başladıktan sonra bir çok hizmetler yaptığını ancak 4 Haziran günü İl Başkanlığı'ndan gelen telefonda istifasının kabul edilmesiyle görevinin sonlandığını belirterek, ''Her zaman emirlerine amade olduğum Sayın MHP Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli'ye, Genel Merkezimizin seçkin yöneticilerine, İl Başkanımız sayın Cafer Birtürk ve il yöneticilerimize, MHP ilçe başkanlarımıza, birlikte görev yaptığım Serinhisar MHP yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, partimizin değerli üyelerine, gönül ve dava arkadaşlarıma, Serinhisar devlet ricaline, siyasî partilerimizin Serinhisar ilçe başkanlarına, mahalle muhtarlarımıza, gönül birlikteliğimiz olan sevgili Serinhisarlı hemşehrilerimize, yazılı basına ve sosyal medyaya çok teşekkür ederim.'' dedi.

 

KİMSEYE KIRGINLIĞIM VE KÜSKÜNLÜĞÜM YOKTUR

 

MHP Serinhisar İlçe Başkanı Yılmaz Güç, ''Bu süreçte gönlünü kırdığımız dost ve arkadaşlarımız varsa, kendilerinden bizi bağışlamalarını dilerim. Haklarını helâl etsinler. Ben de hakkımı helâl ediyorum. Siyaset, millete hizmet etmek için yapılır. Kimseye bir kırgınlık ve küskünlüğüm yoktur. Bundan böyle Partimizin, milliyetçi, mukaddesatçı davamızın ve aziz Türk milletinin emrinde bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğimi belirtmek isterim. Bu vesileyle hepinizi saygı ve sevgiyle selâmlar, helâllik dilerim.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Serinhisar İlçe Başkanı Yılmaz Güç, görevinden istifa etti, istifa açıklaması, MHP Denizli, MHP Serinhisar
Yorumlar
Haber Yazılımı