MHP İl Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
Haber Detayı
25 Mart 2023 - Cumartesi 20:30 Bu haber 2724 kez okundu
 
MHP İl Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
MHP İl Başkanlığına yeni atama yapıldığı açıklandı.
MHP Haberi
MHP İl Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı

MHP Genel Merkezi, 2023 seçimlerinde Milletvekili adayı olmak için görevinden ayrılan MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar'ın yerine, İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Oğuz Alkaş'ı atadı.

 

MHP SAKARYA İL BAŞKANLIĞINDAN ATAMA AÇIKLAMASI

 

MHP Sakarya İl Başkanlığına atama yapılmasıyla ilgili MHP Sakarya İl Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatıyla İl Başkanımız Av. Ahmet Ziya Akar, milletvekili adaylığı için istifa etmiş; İl Başkan yardımcımız Sayın Oğuz Alkaş, il yönetimimizin oy birliği sonucu aldığı karar ile yeni il başkanımız olmuştur. Hayırlı Olsun.'' denildi.

 

MHP SAKARYA İL BAŞKANLIĞINA ATANAN OĞUZ ALKAŞ'TAN AÇIKLAMA

 

MHP Sakarya İl Başkanlığına atanan Oğuz Alkaş, göreve atanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in tensipleri ile İl yönetim kurulumuzda yapılan oylama sonucu oy birliği ile Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Cenab-ı Allah hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin.'' dedi.

 

MHP'Lİ BÜLBÜL'DEN YENİ ATANAN İL BAŞKANI ALKAŞ'A ZİYARET

 

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin tensipleri ve MHP Sakarya il yönetiminin oy birliği ile MHP Sakarya İl Başkanımız olarak görevlendirilen Sayın Oğuz Alkaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Geçmiş dönem il başkanımız Sayın Ahmet Ziya Akar'a hizmetlerinden ötürü teşekkür ederim.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Sakarya İl Başkanı, Ahmet Ziya Akar, yerine, Oğuz Alkaş, atadı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı