MHP'li Belediye Meclis Üyesi Belediye Başkanı Seçildi
Haber Detayı
24 Mart 2023 - Cuma 20:02 Bu haber 2701 kez okundu
 
MHP'li Belediye Meclis Üyesi Belediye Başkanı Seçildi
MHP'li Belediye Meclis Üyesi, Belediye Başkanlığı görevine seçildi.
MHP Haberi
MHP'li Belediye Meclis Üyesi Belediye Başkanı Seçildi

Amasya Belediye Meclisi, Milletvekili aday adayı olmak için görevinden ayrılan Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı'nın yerine, MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bayram Çelik seçti.

 

MHP'NİN 2023 SEÇİMLERİNE YÖNELİK DİKKAT ÇEKEN STRATEJİSİ

 

Altılı Masa etrafında toplanan muhalefet partilerinin izlediği politikaların Türkiye'nin bekasını tehlikeye attığını düşünen MHP, 2023 seçimlerine yönelik en erken sahaya inen siyasi parti olmuştu. Türkiye'nin kader seçimi olarak nitelendirdiği seçime en güçlü Cumhurbaşkanı adayı ile hazırlanan MHP, aynı zamanda yapılacak olan genel seçimlerde ise şehrinde en sevilen ve en çok oy alacak kişileri Milletvekili adayı olarak hazırlama kararı almıştı. Bu kapsam da hareket eden MHP, şehrinde uzun yıllar görev yapan Belediye Başkanlarını da Milletvekili adayı yaparak, TBMM'de güçlü bir MHP olması için adımlar atmıştı. bu hedef doğrultusunda hareket eden Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, MHP'den Milletvekilliği aday adayı olmak için görevinden ayrılmıştı.

 

MHP Amasya Milletvekili aday adayı olan Mehmet Sarı'dan boşalan Belediye Başkanlığı görevine yenisinin seçilmesi için toplanan Amasya Belediye Meclisi, MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bayram Çelik'i Amasya Belediye Başkanı olarak seçti.

 

AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA 

 

Amasya Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sarı'nın istifası sebebiyle boşalan Belediye Başkanlığı görevine, Belediye Meclisimiz tarafından Dr. Bayram Çelik beyefendi Amasya'nın yeni Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. Kendisine yeni  görevinde başarılar diliyoruz.'' denildi.

 

MHP AMASYA İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

 

MHP Amasya İl Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Amasya belediyesi meclis oylaması sonucunda Belediye başkanlığı görevine gelen Sayın Bayram Çelik’i tebrik ediyor, Amasya’lı hemşehrilerimize ve MHP teşkilatlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, kıymetli başkanımıza başarılar diliyoruz.'' denildi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Amasya Belediye Meclisi, Milletvekili aday adayı, olmak için görevinden ayrılan, Amasya Belediye Başkanı, Mehmet Sarı, yerine, Belediye Meclis Üyesi, Bayram Çelik, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı