MHP İl Başkanlığı'na Atama Yapıldığı Açıklandı
Haber Detayı
25 Ağustos 2021 - Çarşamba 15:15 Bu haber 2981 kez okundu
 
MHP İl Başkanlığı'na Atama Yapıldığı Açıklandı
MHP Genel Merkezi, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'na atama yapıldığını açıkladı.
MHP Haberi
MHP İl Başkanlığı'na Atama Yapıldığı Açıklandı

MHP Kayseri Milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy, Serkan Tok'tan boşalan MHP Kayseri İl Başkanlığı görevine Adnan İncetoprak'ın atandığını açıkladılar.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL ÖZDEMİR'DEN ATAMA AÇIKLAMASI

 

MHP Kayseri İl Başkanlığı'na atama yapılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ''Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı’na, Sayın Genel Başkanımızın takdir ve tensipleriyle Sayın Adnan İncetoprak atanmıştır. Kendilerine başarılar diliyorum. Cenab-ı Allah yardımını esirgememesin, hayırlara vesile kılsın. Önceki dönem İl Başkanlığı görevini yürüten Sayın Serkan Tok’a bu zamana kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Rabbimiz utandırmasın, Milliyetçi Hareket’in sevdamız olan Kayseri’deki gayretini ve başarısını arttırsın, dava arkadaşlarımızı ve hemşerilerimizi bizlerden razı eylesin, Cumhur İttifakı’nın milletimiz için üstlendiği büyük sorumlulukta muvaffakiyetini bizlerden esirgemesin.'' dedi.

 

MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY'DAN ATAMA AÇIKLAMASI

 

MHP Kayseri İl Başkanlığı'na atama yapılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, ''Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı’na, Sayın Genel Başkanımızın takdir ve tensipleriyle Sayın Adnan İncetoprak atanmıştır. Hayırlı olsun. Önceki dönem İl Başkanlığı görevini yürüten Sayın Serkan Tok’a bu zamana kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili, İsmail Öz demir, Baki Er soy, Adnan İnce toprak, atama yapıldı, MHP Kayseri, İl Başkanlığı, açıklandı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı