MHP İl Başkanı Görevinden Ayrıldığını Açıkladı
Haber Detayı
21 Temmuz 2020 - Salı 20:12 Bu haber 5573 kez okundu
 
MHP İl Başkanı Görevinden Ayrıldığını Açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı görevinden ayrıldığını açıkladı.
MHP Haberi
MHP İl Başkanı Görevinden Ayrıldığını Açıkladı

MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un kesin ihraç istemiyle disipline sevkedilmesine karşı duyarsız kalamayacağını belirterek, görevinden ayrıldığını açıkladı.

 

LİDERİMİZİN VE TEŞKİLATIMIZIN EMRİNDEYİM

 

MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, görevinden ayrılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''MHP Ordu Milletvekilimiz Cemal Enginyurt, Ordulu'nun fındık sorunuyla ilgili yaptığı açıklamasından dolayı, Genel Merkezimiz tarafından kesin ihraç istemiyle disipline sevkedilmiştir. Bu ihraç talebine karşı MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz olarak bu tepkiye duyarsız kalmak istemiyorum. Biz Ordulunun bize verilen 83 bin oyunun hesabını sorduk. MHP'ye 83 bin oy vererek TBMM'ye gönderilen vekilimize sahip çıkma konusunda MHP Ordu İl Başkanlığından bugün itibariyle istifa ediyorum. Bu zamana kadar yedi yıldır görev yaptık. Ben istifa ettim ama Yönetim Kurulu görevine devam ediyor. Liderimizin ve Teşkilatımızın emrindeyim. Herkesten helallik istiyorum.'' dedi.  

 

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Ordu İl Başkanı, Köksal Yılmaz, görevinden ayrıldı, istifa etti, Cemal Enginyurt, MHP, MHP İl Teşkilatı, MHP Haberleri, helallik istedi
Yorumlar
Haber Yazılımı