MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan İdam Cezası Açıklaması
Haber Detayı
04 Eylül 2020 - Cuma 01:15 Bu haber 4618 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan İdam Cezası Açıklaması
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkiye'de idam cezasının tekrar getirilmesi konusunda değerlendirmelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan İdam Cezası Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Türkiye'de idam cezasının tekrar gündeme alınması gerektiği yönündeki açıklamasından sonra konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Lideri Bahçeli'nin DSP-ANAP-MHP Koalisyonu döneminde idam cezasının kaldırılmaması için mücadele ettiğini hatırlatarak, TBMM'nin 18 yıl önce yapılan yanlışı düzeltmesi konusunda temennilerini dile getirdi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ İDAM CEZASININ KALDIRILMAMASI İÇİN MÜCADELE ETMİŞTİ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Lideri Bahçeli'nin Türk Milletinin hislerine tercüman olduğunu belirterek, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, üç ortaklı Koalisyon Hükümeti döneminde merhum Bülent Ecevit ve Sayın Mesut Yılmaz ile 7 saat 25 dakika boyunca, idamın kaldırılmaması için müzakere ve mücadele etti. Mualesef 2002'de Mecliste oylanıp kaldırıldı. Aradan geçen zaman içinde birçok kez idamın gerekli olduğunu dile getiren yine Sayın Genel Başkanımız oldu. 18 yılda sayısı artan canilere karşı aziz milletimize tercüman olarak idam gelsin mesajı yine Bilge Liderimizden geldi. Bilge Türk bir kez daha haklı çıktı ama 83 milyon vatandaşımız çok ağır bedeller ödedi ve ödemeye devam ediyor.'' dedi.

 

18 YIL ÖNCE YAPILAN YANLIŞIN DÜZELTİLECEĞİNİ UMUYORUM

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi diyor ki, 'TBMM’nin 1 Ekim 2020 tarihinde açılmasıyla birlikte milletimizin haklı beklentisi muhterem vekillerinin mutabakatıyla çözüme kavuşturulmalı, bebek katilleri, sapıklar, alçaklar, tecavüzcüler layık oldukları cezalara çarptırılmalıdır. Türkiye’nin toplumsal dirliği, insan hak ve güvenliği, ilaveten hukuksal istikrar açısından İdam Cezası mutlaka gündeme alınmalıdır.' Allah sizden razı olsun Sayın Genel Başkanım. Umuyor ve diliyoruz ki, var olan toplumsal mutabakat dikkate alınır ve Meclisimiz 18 yıl önce yapılan yanlışı düzeltir.'' dedi.
 

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana, Bünyamin Avcı, idam cezası, tekrar gelmeli, Devlet Bahçeli, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı