MHP'den Sağlıkta Şiddet Konusunda Uzlaşma Çağrısı
Haber Detayı
08 Nisan 2020 - Çarşamba 16:06 Bu haber 2699 kez okundu
 
MHP'den Sağlıkta Şiddet Konusunda Uzlaşma Çağrısı
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sağlık personeline şiddet konusunda TBMM'de konsensüs sağlanması gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'den Sağlıkta Şiddet Konusunda Uzlaşma Çağrısı

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, MHP olarak sağlık personeline yapılan şiddeti sürekli olarak gündeme getirdiklerini ve bu meselenin siyasi parti gruplarıyla konsensüs sağlanarak ele alınması gerektiğini söyledi.

 

MHP OLARAK SAĞLIKTA ŞİDDET KONUSUNU HEP GÜNDEME GETİRDİK

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''Sağlıkta şiddet konusu uzun süredir Türkiye'nin gündeminde ve zaman zaman da parlamentonun, milletvekillerimizin yürüttüğü faaliyetler kapsamında da gündeme getiriliyor ve doğru yapılıyor. Sağlıkta şiddet konusunda belli bir uzlaşmayla, belli düzenlemelerin yapılabileceği kanaatindeyiz. Sayın Özgür Özel'in konuşmasında bir cümlesi vardı. 'Yani şimdi bunu gündeme almak demek, çıkması demek değildir.' dedi. Doğru dedi. Yani gündeme almamak da işte önümüzdeki zaman dilimi içerisinde bir uzlaşma sağlanarak çıkmaması demek de değildir yani cümlenin bir devamı olarak ifade ediyorum.'' dedi.

 

SAĞLIKTA ŞİDDET MESELESİNİ KONSENSÜS SAĞLAYARAK ÇÖZELİM 

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''İnşallah, bunu bu şekilde mütalaa edip parti gruplarıyla birlikte bu hadisede belli bir mesafe alınıp neticeye varacağımız kanaatindeyim. Ama bu illa şimdi kabul edilmezse 'vay sanki sağlıkta şiddetten yanaymış' gibi bir durum da herhâlde anlaşılmaz yani. O bakımdan gündemimizdedir. Bu konsensüsle, önümüzdeki zaman dilimi içerisinde biz de o konuda gayret göstereceğiz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'den, Sağlıkta, Şiddet, Konusunda, Uzlaşma, Çağrısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı