MHP'den Milletvekili Aday Adaylarına Yönelik Açıklama
Haber Detayı
12 Mart 2023 - Pazar 10:14 Bu haber 4247 kez okundu
 
MHP'den Milletvekili Aday Adaylarına Yönelik Açıklama
MHP Genel Merkezi ve MHP Adana İl Başkanlığı, MHP'den Milletvekili Aday Adayı olacak kişilere yönelik açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'den Milletvekili Aday Adaylarına Yönelik Açıklama

Milletvekili Aday Adaylığı Başvuruları hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, 14 Mart 2023 Salı başlayacak olan Milletvekili aday adaylığı başvurularının 21 Mart 2023 tarihinde sona ereceğini duyurdu. MHP Adana İl Başkanlığı, MHP'den Milletvekili Aday Adayı olacak kişilere yönelik bilgilendirmelerde bulundu.

 

MHP GENEL MERKEZİNDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINA YÖNELİK AÇIKLAMA

 

MHP'den Milletvekili Aday Adayı olacak kişilere yönelik açıklamalarda bulunan MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ''14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde MHP Milletvekili aday adaylığı başvuruları; 14 Mart 2023 Salı günü saat 9:00’dan itibaren kabul edilmeye başlanacak olup, 21 Mart Salı günü saat 17’de sona erecektir. Değerli aday adaylarının belirlenen bu tarihler arasında MHP Genel Merkezi Seçim İşleri kayıt kabul birimine şahsen ve belgelerin aslıyla müracaat etmeleri gerekmektedir. Kayıt işlemlerini hızlandırmak isteyen aday adaylarımız, ön kayıt işlemlerini https://basvuru.mhp.org.tr internet adresimizden online olarak yapabilirler. Değerli aday adaylarımızdan 40 ve üstü engelli olanlardan başvuru aidatı alınmayacaktır. Başvuru aidatı olarak 3000 TL T.C. Ziraat Bankası ve Yapı Kredi Bankası Cevizlidere Şubesinde bulunan hesaba yatırılacaktır.'' dedi.

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞINDAN KONUYA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME PAYLAŞIMI

 

MHP Genel Merkezi'nin duyurusu üzerine MHP'den Milletvekili Aday Adayı olacak kişilere yönelik bilgilendirmelerde bulunan MHP Adana İl Başkanlığı, 14 Mayıs 2023 tarihli seçimlerde aday adaylığı başvuru süreci ve görevlerinden istifa etmesi gerekenlerle ilgili MHP'nin genelgeleri ve YSK'nın ilgili kararlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Merkezi, MHP Adana İl Başkanlığı, Feti Yıldız, Yusuf Kanlı, MHP, Milletvekili Aday Adayı, olacak kişilere, yönelik açıklama, bilgiler, detaylar, 2023 seçimi
Yorumlar
Haber Yazılımı