Bahçeli'den Depremzedelere Umut Veren Konuşma
Haber Detayı
12 Mart 2023 - Pazar 19:35 Bu haber 2652 kez okundu
 
Bahçeli'den Depremzedelere Umut Veren Konuşma
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, deprem felaketini yaşayan vatandaşlara umut veren bir konuşma yaparak önemli mesajlar verdi.
MHP Haberi
Bahçeli'den Depremzedelere Umut Veren Konuşma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte deprem felaketini yoğun yaşayan illerden birisi olan Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bulunan çadır kentte incelemelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, depremzedelere hitaben yaptığı konuşmada, çok kısa süre içerisinde Kırıkhan'ın ayağa kaldırılacağını ve hayatın normalleşeceğini söyledi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'DEN DEPREMZEDELERE UMUT VEREN BİR KONUŞMA

 

Deprem felaketinin ilk anından beri bölgede olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun vatandaşlara hitap etmesinden sonra depremzedelere umut veren bir konuşma yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Çok muhterem Cumhurbaşkanım, Aziz Kırıkhanlılar. Hepinizin bildiği gibi 35 gün önce büyük bir felaketle milletimiz karşı karşıya kaldı. Acımız çok büyük oldu, yıkımlar çok derin oldu. Ama Allah’a çok şükür, dünyada örneği görülmeyen bir felaketin 35 gün içerisinde her türlü tedbiri alarak insanlarımızın geleceğe umutla bakmasına imkan tanıyan bu çalışma ortamında temel olarak ifade etmeliyiz ki, Allah’a çok şükür güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti devleti var. Allah’a çok şükür, siyasi yönden kararlı, sorunları çözmede kabiliyetli, arkadaşlarıyla hizmet yarışında birbiriyle yarışan bir yönetimimiz var. Ama onun yanında her şeyden daha derini, sizin gibi aziz milletimizin güzide evlatlarının bu felaketi aşma konusunda ortaya koymuş olduğunuz irade takdire şayandır. Kayıplarımıza cenabı Allah’tan rahmetler diliyorum. Acılarımızı paylaşıyorum. Milletimizin başı sağ olsun diyorum. Ama biliniz ki, çok kısa süre içerisinde Kırıkhan ayağa kalkacak. Hayat normalleşecek, insanlar yine mutlu olacak. Hepinize sevgiler saygılar sunuyorum.'' dedi.

 


Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, deprem felaketini yoğun yaşayan illerden birisi olan Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bulunan çadır kentte yaşan depremzedeleri ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vatandaşlarla sohbet edip çocuklarla ilgilendi.

 

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'KIRIKHAN SON DAKİKA SON DAKİKA 16:38 AFAD® İKİ LİDER DEPREM BÖLGESİNDE CUMHURBAŞKANI VE MHP LİDERİ HATAY' DA TEMASLARDA BULUNUYOR ORTAYA ÇIKACAK BT BAKAN AKAR: 6 UBAT TAN İTİBAREN 53 TERÃRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLD Euro 20.177 177' görseli olabilir

Resim

Resim

Resim

Resim

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve kalabalık görseli olabilir


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Hatay, Kırıkhan, depremzede, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı