MHP'den Fezlekelerin TBMM'de Bekletilmesine Sert Tepki
Haber Detayı
26 Mayıs 2021 - Çarşamba 12:29 Bu haber 2781 kez okundu
 
MHP'den Fezlekelerin TBMM'de Bekletilmesine Sert Tepki
MHP, Milletvekillerine yönelik suçlamalara ilişkin hazırlanan Fezlekelerin TBMM'de bekletilmesine tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'den Fezlekelerin TBMM'de Bekletilmesine Sert Tepki

Milletvekillerine yönelik suçlamalara ilişkin hazırlanan Fezlekelerin TBMM'de bekletilmesine zaman zaman sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla tepkisini gösteren MHP Hukuk- Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, TBMM'de bekletilen Milletvekillerine ait fezlekelerle ilgili savsaklamaya son verilmesini istedi.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ, TBMM'DE BEKLETİLEN FEZLEKELER HAKKINDA NİSAN AYINDA NE DEMİŞTİ?

 

19 Nisan 2021 tarihli açıklamasında TBMM'de bekleyen Fezlekeler hakkında Milletvekiline yönelik suç soruşturması yokmuş gibi algı oluşturulmaya çalışılmasına, ''Suç; Hukuk nizamının netice olarak ceza terettüp ettiği fiildir. Hukuki olduğu kadar Sosyolojik ve Kriminolojik bir olay ve bozulmadır. Siyaset bu bozulmaya öncülük edemez. TBMM de bekleyen 1300 Fezleke utanç verici bir bozulmadır.'' sözleriyle tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, 28 Nisan 2021 tarihli sosyal medyadan yaptığı açıklamada ise, ''Kötüye kullanılan yasama dokunulmazlığı, bir fiili ortadan kaldırmadığı gibi, suç olma niteliğini de önleyen hukuka uygunluk sebebi değildir. Karma komisyonda bekleyen terörle ilgili fezlekeler biran önce işleme alınmalıdır.'' demişti.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ, TBMM'DE BEKLETİLEN FEZLEKELERİ TEKRAR GÜNDEME GETİRDİ

 

TBMM'de bekleyen Fezlekeler hakkında Nisan ayında önemli açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yeni yaptığı açıklamada, ''TBMM'de bekletilen 915'i HDP'li, 248'i CHP'li, 57'si DBP'li, 33'ü bağımsız, 14'ü Ak Parti'li, 12'si İyi Parti'li, 9'u TİP'li, 6'sı DP'li, 2’si MHP’li Milletvekillerine ait fezlekelerle ilgili savsaklamaya son verilmelidir.'' dedi.

 

 Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, TBMMde bekleyen, Fezlekeler hakkında, Fezlekeler, neden bekletiliyor, savsaklama, suç soruşturması, kim bekletti
Yorumlar
Haber Yazılımı