İçişleri Bakanı Soylu'dan Devlet Bahçeli Açıklaması
Haber Detayı
25 Mayıs 2021 - Salı 20:12 Bu haber 3904 kez okundu
 
İçişleri Bakanı Soylu'dan Devlet Bahçeli Açıklaması
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
İçişleri Bakanı Soylu'dan Devlet Bahçeli Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşması hakkında değerlendirmelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’ye operasyon çekmek isteyenlere karşı tarihi bir hatırlatma yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür ettiğini söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ, SÜLEYMAN SOYLU HAKKINDA NE DEDİ?

 

Terörle mücadele eden asker ve sivil devlet adamlarının hedef alınarak itibarsızlaştırılmaya çalışıldığına ve Türk Milletine yönelik büyük bir oyun oynandığına dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ''İkazen diyorum ki, hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı’nın boynuna tasma geçiremeyecek, buna da hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecektir. Yine hiç kimse TSK'nın onurlu komuta heyetine çamur atamayacaktır. Terörle mücadelede destan yazan bir hükümetin, kahraman TSK'nın ve İçişleri Bakanı’nın yalnız olmadığını özellikle ve önemle ifade ediyorum. Konu, devlet-i ebed müddet irademizin korunmasıdır. Konu, devletimizin saygınlığı ve üzerinde titrediğimiz bekasıdır. Herkes yerini yurdunu bilmek zorundadır. Herkes ağzından çıkanlara dikkat etmekle mükelleftir. Türkiye’nin gündemi video kayıtlarıyla rehin alınamaz, sosyal medya iftiralarıyla ele geçirilemez.'' dedi.

 

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'DAN MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Devlet-i Ebed Müddet anlayışının Cumhur İttifakı'nda vücut bulan ruhunu, güçlü iradesiyle bir kez daha ortaya koyan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye, Türkiye’ye operasyon çekmek isteyenlere karşı bugünkü tarihi hatırlatması için müteşekkiriz.'' dedi.


 
 Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, hakkında açıklama, destek, teşekkür etti, müteşekkir, Devlet Ebed Müddet, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı