MHP'den Bahçeli'yi Hedef Alan Mehmet Yakup Yılmaz'a Tepki
Haber Detayı
08 Nisan 2020 - Çarşamba 04:12 Bu haber 3385 kez okundu
 
MHP'den Bahçeli'yi Hedef Alan Mehmet Yakup Yılmaz'a Tepki
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Lideri Bahçeli'yi hedef alan Mehmet Yakup Yılmaz'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'den Bahçeli'yi Hedef Alan Mehmet Yakup Yılmaz'a Tepki

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, T 24 Haber Sitesi Yazarı Mehmet Yakup Yılmaz'ın kaleme aldığı bir yazıda, infaz düzenlemesiyle ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi suçlayıp cezaevinden çıkacak olanları topluma hedef olarak göstermesine, sosyal medyadan cevap verdi.

 

MEHMET YAKUP YILMAZ YAZISINDA MHP'Yİ HEDEF ALDI

 

Gazeteci Yazar Mehmet Yakup Yılmaz, infaz düzenlemesiyle ilgili yazdığı yazıda, ''MHP Genel Başkanı’nın eski dava arkadaşları olan mafya şeflerini hapishaneden kurtarmak amacıyla başlattığı girişim sonunda meyvesini veriyor. Adına infaz paketi diyorlar, af diyemiyorlar çünkü biliyorsunuz Cumhurbaşkanı affa karşı. Zaten Ak Parti ve MHP koalisyonundan demokratik bir açılım beklemek, güneşin batıdan doğmasını beklemek gibi bir şey. Artık kesin olarak biliyor ki bir daha seçilebilmesi için çok ittifaka ihtiyacı var ve bir numaralı müttefikini kaybetmemek zorunda.'' dedi.

 

İSMET BÜYÜKATAMAN'IN MEHMET YAKUP YILMAZ'A TEPKİSİ

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Dünyanın manyetik kayma hızına bağlı olarak, güneşin batıdan doğması ilmen de mümkünken Mehmet Y. Yılmaz’ın bir hakkı teslim etmesini, gerçekleri söylemesini beklemek ilmi de psikolojiyi de çaresiz bırakan sapkın bir ruh hâlidir. Devlet ve millet düşmanlığı yaptıkları gerekçesiyle cezaevinde bulunan sözde gazeteci, sözde insan hakları savunucusu ve sözde düşünce insanları için yırtınan ve bu vatan hainlerini kader mahkûmlarından daha üstün gören şahsın gazeteciliği yalnızca bir maskedir.'' dedi.

 

CEZAEVİNDEN ÇIKACAK OLAN KADER MAHKUMLARINI TOPLUMA HEDEF GÖSTERDİ

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Genel affın kaçınılmaz olduğunu rahatça söyleyebilen riyakâr gazetecinin, cezaevinden çıkacak olanları topluma hedef olarak göstermesi, bunların “yeni avlar” aramak üzere aramıza karışacağını söylemesi toplumu kin ve nefrete sürüklemekten başka bir şey değildir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'den, Bahçeli'yi, Hedef, Alan, Mehmet, Yakup, Yılmaz'a, Tepki,
Yorumlar
Haber Yazılımı