MHP'den Bahçeli'nin Mansur Yavaş Tespitine Açıklama
Haber Detayı
01 Aralık 2021 - Çarşamba 12:47 Bu haber 2677 kez okundu
 
MHP'den Bahçeli'nin Mansur Yavaş Tespitine Açıklama
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Mansur Yavaş'a yönelik tespitleri nedeniyle MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan muhaliflere sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'den Bahçeli'nin Mansur Yavaş Tespitine Açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Mansur Yavaş'a yönelik sözlerini tehdit olarak algılayıp yaygara koparan CHP sözcülerine tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, eski Ülkücü ve MHP'li sıfatlarını kullanarak MHP'ye saldıranların kimlere hizmet ettiğinin farkında olduklarını belirterek, Mansur Yavaş gibi MHP üzerine siyasi hesap yaparak kumpas peşinde koşanlara ve Milliyetçi Ülkücü Hareket'in kutsallarını istismar etmeye kalkışanlara her zaman cevap verileceğini söyledi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'DEN MHP'YE İHANET EDENLERİN BULUŞTUĞU TOPLANTIYA TEPKİ

 

Alparslan Türkeş'in doğum günü nedeniyle Ankara'nın Yenimahalle İlçesi'ndeki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde anma etkinliği düzenleyen Alparslan Türkeş Vakfı, Başkanı Ahmet Kutalmış Türkeş, konuşmacı Muhittin Çolak, Şevket Bülent Yahnici, Ali Uzunırmak başta olmak üzere toplantıya katılanlara varıncaya kadar MHP'ye ihanet edenleri bir araya getirdi. Alparslan Türkeş'in emaneti MHP'ye ihanet edenlerin, Alparslan Türkeş'i anma toplantısı düzenlemesine kızan bir grup toplantıya itiraz edince olaylar çıktı.

 

TBMM Grup Toplantısı'nın ardından, Başbuğ Alparslan Türkeş'i anma toplantısında yaşanan olaylara ilişkin gazetecilerin sorularına cevap veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Ciddi olaylar yaşandı geçen günde. MHP olarak bunun üzerinde duruyoruz. Elde ettiğimiz ön bilgiler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey'in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir Ülkücü nefes vardır, her gün de takip edecektir.'' dedi.

 

Başbuğ Alparslan Türkeş'i anma toplantısında yaşanan olayların çıkış kaynağına yönelik Mansur Yavaş'ı işaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarını tehdit olarak algılayan CHP Sözcüleri MHP'yi hedef aldı. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef alan CHP sözcülerine sert tepki gösterdi.

 

MHP GENEL SEKRETERİ BÜYÜKATAMAN'DAN CHP SÖZCÜLERİNE CEVAP

 

Ülkücü-Milliyetçi Hareket; büyük Türk milletinin sinesinden yine büyük Türk milletinin bekasının, birliğinin ve dirliğinin teminatı olarak doğmuş, Türklüğün ebedî ülküsünün bugünkü temsilcisidir. Türk milletinin ve devletinin hasımlarının kirli emellerine ulaşmak için hedef aldığı ilk yerin daima camiamız olması bu sebepledir. Partimiz, kurulduğu günden beri dış odakların içimizdeki taşeronları marifetiyle farklı zamanlarda ve farklı metotlarla hedef alınmıştır. Ancak Ülkücü-Milliyetçi Hareket; önce Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş’in ve ardından da Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin etrafında kenetlenerek tuzakları boşa çıkartmıştır.

 

ESKİ ÜLKÜCÜ SIFATINI KULLANIP MHPYE SALDIRANLARIN KİME HİZMET ETTİĞİNİ BİLİYORUZ

 

Bu tuzaklar esnasında içimize yerleştirildiği ortaya çıkan çeşitli isimler, camianın dışına çıkmak zorunda kalsa da “eski” sıfatına sığınarak camiamızın mensubuymuş gibi muhasım çevrelerin basın-yayın organlarında kendilerine yer bulmuşlar, Hareket’imize sövmek şartıyla salonlara konuşmacı olarak davet edilmişlerdir. Herhangi bir aidiyet hissetmedikleri kutsallarımızı kendilerine kalkan yaparak Ülkücülerin hassasiyetlerini temsil ettiğini iddia eden bu isimlerin gerçekte kime ve hangi kirli emellere hizmet ettikleri camiamızın hafızasında daima tazedir.

 

ESKİ SIFATINI KULLANAN MUHALİFLER MHP DIŞINDA HER PARTİYE OY İSTEDİLER

 

Laf kalabalığı ve kuru gürültülerini, ilk defa açıkladıkları güya gizli bilgilerle ya birbirlerine ya da bugün Rahmet-i Rahman’a kavuşmuş isimlere yaptıkları atıflarla kuvvetlendiren(!)  bu isimlerin söyledikleri, şahsi hezeyanları ile örülmüş iftiradan başka bir şey değildir. Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in sinir uçlarıyla oynayan bu “eski”ler, geçmişten bugüne CHP'nin tahsis ettiği salonları karargâh olarak kullanmış, buradan fonlanmış ve nihayet seçim dönemlerinde de çeşitli isimler altında oluşturdukları platformlarla bu partiye oy istemişlerdir.

 

MANSUR YAVAŞ'IN MHP ÜZERİNE YAPTIĞI HESAPLARIN FARKINDAYIZ

 

Bulunduğu şehrin yönetimi için vatandaşımızın oyuna talip olan, bu anlamda vatandaşımızın da teveccüh göstererek Belediye Başkanı seçtiği bazı isimlerin mezkûr şahısları etrafında toplaması, bunları camiamıza karşı kullanması vaka-i adiye hâline gelmiştir. Şehrin çözüm bekleyen sorunlarına odaklanmak yerine camiamız üzerinde hesaplar yapan, kumpaslar peşinde koşan Belediye Başkanı sıfatlı bir kendini bilmezin MHP aleyhine olan faaliyetlerinden, her kirli tezgâhta bu parmağın yer aldığından haberdar olduğumuzun bilinmesinde fayda vardır. Bu kapsamda Sayın Genel Başkanımızın partimizin grup toplantısının ardından sarf ettiği sözler üzerinden “tehdit” yaygarası koparıp haddini aşan sözler söylemeye kalkan ve Belediye Başkanlarının arkasında olduklarını söyleyen CHP'nin sözcülerine ağızlarından çıkan sözlere hâkim olmalarını tavsiye ediyoruz. Bu Belediye Başkanının ve onun partimize yönelik rezil kumpaslarının arkasında olduklarını zaten biliyoruz.

 

LİDER DEVLET BAHÇELİ'YE SINIR BELİRLEMEYE KALKANLAR

 

Kılıçdaroğlu ve avanesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden çıkartıp Kandil’e oyuncak ettiği partisinin işleriyle ilgilenmeli, HDP ile kurdukları “antidemokratik güç birliği”ni resmîleştirmeye odaklanmalı. CHP’yi PKK’nın oyuncağı hâline getirmeyi akıllı bir siyaset zanneden Kılıçdaroğlu’nun Sayın Genel Başkanımızın sözleri için “Akıl alır gibi değil.” demesi hükümsüzdür. Sayın Genel Başkanımıza sınırlar belirlemeye kalkan aklı kıt CHP Yöneticilerinin yarım akıllarını kendilerine saklamalarında kendileri adına fayda vardır.

 

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET'İN KUTSALLARINA SALDIRANLARA HER ZAMAN CEVAP VERİRİZ

 

Partimize ve Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in kutsallarına yönelik suiistimal, saldırı, kumpas her nereden ve kimden gelirse gelsin, tarihin bize yüklediği sorumluluklar çerçevesinde cevap vereceğimizin, bunları ifşa edeceğimizin bilinmesinde fayda vardır. Herkes haddini bilmeli ve yetkilerinin hududunun farkında olmalıdır. Bilinmesi gereken bir diğer önemli husus da Sayın Genel Başkanımızın, Ülkücü kimliğinin gereği olarak kimseyi tehdit etmeyeceğidir.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş, toplantı tepkisi, her zaman, cevap verilecek, MHP düşmanları, MHP, Ülkücü
Yorumlar
Haber Yazılımı