Bahçeli'den Azerbaycan Şehitlerine Taziye Mesajı
Haber Detayı
01 Aralık 2021 - Çarşamba 09:51 Bu haber 1708 kez okundu
 
Bahçeli'den Azerbaycan Şehitlerine Taziye Mesajı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Azerbaycan'da meydana gelen helikopter kazasında Şehit olan subaylar için taziyede bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli'den Azerbaycan Şehitlerine Taziye Mesajı

Azerbaycan'ın Karaheybetli eğitim alanında meydana gelen helikopter kazasıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Devlet Sınır Hizmetleri’ne ait helikopterin kaza yapması sonucunda Şehit olan çoğu yüksek rütbeli 14 subay için Azerbaycan halkına başsağlığı, yaralanan 2 askere acil şifalar diledi.

 

DEVLET BAHÇELİ'DEN AZERBAYCAN HALKINA BAŞSAĞLIĞI DİLEĞİ

 

Azerbaycan'ın Karaheybetli eğitim alanında meydana gelen helikopter kazasıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Dost ve kardeş ülke Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Devlet Sınır Hizmetleri’ne ait bir helikopterin Karaheybetli’de kaza kırıma maruz kalması sonucunda 14 Azerbaycan askerimiz şehit düşmüş, 2 askerimiz de yaralanmıştır. Acımız ortak, üzüntümüz büyüktür. Söz konusu elim helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralananlara da şifalar niyaz ediyorum. Aziz şehitlerimizin ailelerine, Sayın Cumhurbaşkanı’na, Sayın Genelkurmay Başkanı’na ve tüm Azerbaycan halkına başsağlığı dileklerimi iletiyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Azerbaycan, meydana gelen, helikopter kazası, 14 Subay Şehit, taziye mesajı, 2 asker yaralı, MHP, Türk Milleti
Yorumlar
Haber Yazılımı