MHP'li Ruhi Ersoy: Engellemelere Rağmen Başardık
Haber Detayı
15 Nisan 2021 - Perşembe 20:24 Bu haber 2451 kez okundu
 
MHP'li Ruhi Ersoy: Engellemelere Rağmen Başardık
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, dahili ve harici tüm engelleme çabalarına rağmen, dosta güven düşmana korku vermeye devam edildiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Ruhi Ersoy: Engellemelere Rağmen Başardık

Bölgesinde oyun kuran ve oyun bozan Lider ülke Türkiye'nin, yerli ve millî hava savunma füzesi üretebilen sayılı ülkeler arasına girişine dikkat çeken MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Osmaniye eski Milletvekili Ruhi Ersoy, dahili ve harici tüm engelleme çabalarına ve ambargolara rağmen, köklerimizden göklerimize hür ve özgür bir vatan için üretmeye devam ettiğini söyledi.

 

TÜRKİYE, YERLİ VE MİLLİ HAVA SAVUNMA FÜZESİ ÜRETEBİLEN ÜLKELER ARASINA GİRDİ

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bölgesinde lider, oyun kuran ve oyun bozan ülkemiz Türkiye, yerli ve millî hava savunma füzesi üretebilen sayılı ülkeler arasına girdi. Göktuğ projesi kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı öncülüğünde TÜBİTAK SAGE tarafından Bozdoğan ismi verilen füze geliştirildi. Bozdoğan, yine yerli imkanlarla geliştirilen Şimşek hedef uçağını ilk atışta başarıyla vurdu.'' dedi.

 

DAHİLİ VE HARİCİ TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN HIZ KESMEDEN ÜRETİME DEVAM EDİLİYOR

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, ''Savaş uçaklarımız ile AKINCI Sihamızdan da atılabilecek Bozdoğan ve Gökdoğan füzeleri, Kızılötesi Görüntüleyicili Arayıcı Başlık (IIR) ve aktif radar arayıcı başlıklara sahip olacak. Dâhilde ve hariçte tüm engelleme çabalarına ve ambargolara rağmen, istiklâl ve istikbâlimiz için, dosta güven, düşmana korku vermek için, köklerimizden göklerimize hür ve özgür bir vatan için; durmadan, hız kesmeden çalışmaya ve üretmeye devam.'' dedi.

 

Resim

 

 

  

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Ruhi Ersoy, dahili ve harici, tüm engelleme, çalışmalarına rağmen, üretmeye devam, Bozdoğan, Gökdoğan, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı