MHP Bismil İlçe Teşkilatı'na Hain Terör Saldırısı
Haber Detayı
30 Ocak 2021 - Cumartesi 13:34 Bu haber 3162 kez okundu
 
MHP Bismil İlçe Teşkilatı'na Hain Terör Saldırısı
MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, MHP Bismil İlçe Başkanlığı'na yapılan hain saldırıyı kınadı.
MHP Haberi
MHP Bismil İlçe Teşkilatı'na Hain Terör Saldırısı

Kimliği belirsiz hainler tarafından saldırya uğrayan MHP Bismil İlçe Teşkilatı'na ziyarette bulunan MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, MHP'nin Diyarbakır'da yaptığı çalışmalardan dolayı yükselişe geçmesini hazmedemeyenlerin ortalığı karıştırmak istediğini belirterek, MHP'nin Diyarbakır’da geldiği noktadan bir adım geri atmayacağını herkesin anlaması gerektiğini söyledi.

 

MHP'NİN ÇALIŞMALARINDAN RAHATSIZ OLANLAR HUZURSUZLUK ÇIKARDI

 

Kimliği belirsiz hainler tarafından saldırılıp camları kırılan MHP Bismil İlçe Teşkilatı'nda incelemelerde bulunan MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, yaptığı açıklamada, "Biz bunu provokatif bir eylem olarak görüyoruz. Diyarbakır'da yaklaşık iki yıldır MHP'nin hızlı bir yükselişi devam etmektedir. Vatandaşlarımızın huzuru ve kendi evlerindeki mutluluğu için MHP olarak elimizden geleni yapmaya çalıştık. MHP'nin bu gayretinden rahatsız olup memleketi kaosa sürüklemeye çalışan bir kesim var. Bizler, bu provokasyonlara gelmeyeceğiz. MHP'nin Diyarbakır’da geldiği noktadan bir adım geri atmayacağını herkes anlamalıdır. Camlar kırıldı ama Bismilli hemşerilerimizin gönülleri kırılmasın. Hiçbir şekilde bu tür basit saçma sapan eylemlerden korkmayacağız ve tedirgin olmayacağız. Biz buradayız ve Diyarbakır'da olmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

BİZLERE İHTİYAÇ DUYULURSA BEDEL ÖDEMEKTEN KORKMAYIZ

 

MHP Bismil İlçe Teşkilatı'na yapılan saldırıyla ilgili Bismil Kaymakamlığı, Bismil Belediye Başkanlığı ve Ak Parti Bismil İlçe Başkanlığı nezdinde görüşmeler yapan MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, değerlendirmelerden sonra yaptığı açıklamada, ''Bizlere ihtiyaç duyulursa, millet ve memleket uğruna ne can vermekten ve bedel ödemekten korkmayız. Olaylardan korkup kenara çekilmeyiz. Hiçbir kimse, odak, kesim ve provokatör sabrımızı sınamaya ve dayanıklılığımızı test etmeye kalkışmamalıdır. Bizler idam sehpalarını yıkarak, düşmanlıkları yenerek, eziyetleri, mahrumiyetleri, mahkumiyetleri ülkülerimizin aleviyle yakarak bugünlere geldik. Bulunduğumuz noktadan geriye dönüş olmayacaktır. Kimseye diyet borcumuz, mahcubiyet duyacağımız ve sürekli önümüze çıkarılacak tavizimiz de hamdolsun olmamıştır. Asıl gayemiz, Türk Milletine hizmet ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yüceltmek ve hak ettiği noktalara yükseltmektir." dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Diyarbakır İl Başkanı, Cihan Kayaalp, MHP Bismil İlçe Başkanlığı, hain saldırı, korkmayız, çekinmeyiz, geri adım atmayız, kınandı, sert tepki
Yorumlar
Haber Yazılımı