Ak Parti'li Belediye Başkanı İstifa Ettiğini Açıkladı
Haber Detayı
29 Ocak 2021 - Cuma 21:10 Bu haber 9788 kez okundu
 
Ak Parti'li Belediye Başkanı İstifa Ettiğini Açıkladı
Ak Parti'li Belediye Başkanı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
SİYASET Haberi
Ak Parti'li Belediye Başkanı İstifa Ettiğini Açıkladı

Kapadokya Kültür Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini açıklayan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, ''Hakkınızı helal edin Gurban olduğum NevŞehir'' diyerek yaptığı sosyal medya paylaşımında ''Elbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacak.'' şarkısı eşliğinde vatandaşlarla kucaklaştığı anları paylaştı.

 

NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI'NIN İSTİFA AÇIKLAMASI

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, düzenlediği basın toplantısında, ''Yaklaşık 21 ay, Nevşehir’de büyük çalışmalar yürüttüm ama, maalesef çok yıprandım. Hem fiziki olarak hem ruhen çok yıprandım. Sağlığımı düşünmek ve sağlık tedbirlerimi almak zorundayım. O yüzden tamamıyla sağlık sorunları nedeniyle 21 aydır onurla şerefle gururla başı dik alnı açık bir şekilde hizmet ettiğim Nevşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa ediyorum . Bu sağlığımla alakalı mevzuyu toparlamaya çalıştım. Toparlarız diye doktorlarla görüştüm ama toparlayamadım. Bu süre içerisinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde ve izindeyim. Hiç kimsenin buradan fitne ve fesat çıkarmasına asla müsade etmeyeceğim. Bu sağlık sorunlarımla alakalı acaba toplayayım derken ortada fol yok yumurta yok ne karar vereceğim henüz belli değilken belediye başkanı arayanları da arayanları Allah'a havale ediyorum. Boğazımdan tek kuruş geçmedi.  Ben bu şehirde yaşamaya devam edeceğim. Gidip tedavimizi oluruz. Halkımız ile birlikte olmaya devam edeceğiz. 21 ayda birçok vaatleri yerine getirdim. Yerine getiremediğim vaatlerden dolayı da hemşerilerimden haklarını helal etmelerini bekliyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Nevşehir Belediye Başkanı, Rasim Arı, görevinden istifa etti, istifa etti, sağlık nedeniyle, hüzünlü veda, Ak Parti haberleri, Nevşehir Belediyesi
Yorumlar
Haber Yazılımı