MHP'li Bünyamin Avcı: İhanet Çanının Sesini Keseceğiz
Haber Detayı
30 Ocak 2021 - Cumartesi 15:20 Bu haber 2706 kez okundu
 
MHP'li Bünyamin Avcı: İhanet Çanının Sesini Keseceğiz
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, her yerde var olan Milliyetçi Ülkücü Hareket'in ihanet çanının sesini keseceğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Bünyamin Avcı: İhanet Çanının Sesini Keseceğiz

Boğaziçi Üniversitesi önünde Kıblemiz Kabe’ye yapılan hadsizliğe ve MHP Bismil İlçe Teşkilatı'na yapılan hain saldırıya tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, her yerde var olan Milliyetçi Ülkücü Hareket'in ihanet çanının sesini keseceğini söyledi.

 

KUTSALIMIZ KABE'YE YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ

 

Boğaziçi Üniversitesi önünde 4 LGBT sapkını tarafından Kabe fotoğrafının yere serilip İslami değerlere saygısızlık yapılmasına tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Rektör atanmasını bahane ederek terör estiren bölücü gruplar şimdi de Kabe'yi hedef aldı. Boğaziçi Üniversitesi önünde kıblemiz Kabe’ye ve İslami değerlerimize yönelik hadsizliği, saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Kabe Kutsalımızdır.'' dedi.

 

İHANET ÇANININ SESİ KESİLECEKTİR

 

MHP Bismil İlçe Teşkilatı'na kimliği belirsiz hainler tarafından saldırılıp camlarının kırılmasına tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Geçmiş olsun MHP Diyarbakır. MHP'ye kalkan el kirlidir, yan bakan kördür, kem söyleyenin dili zehirlidir. İhanet çanının sesi elbette kesilecektir. Her yerde varız, var olacağız.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, ihanet çanının, sesi kesilecek, Kabe fotoğrafına saygısızlık, MHP Bismil saldırısı, Milliyetçi Ülkücü Hareket
Yorumlar
Haber Yazılımı