MHP Lideri Bahçeli'ye İlk Destek Adana'dan Geldi
Haber Detayı
11 Şubat 2021 - Perşembe 01:55 Bu haber 5133 kez okundu
 
MHP Lideri Bahçeli'ye İlk Destek Adana'dan Geldi
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP 13. Olağan Büyük Kurultay'ına yönelik açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Lideri Bahçeli'ye İlk Destek Adana'dan Geldi

18 Mart'ta yapılacak olan 13. Olağan Büyük Kurultayı'nda Genel Başkanlığa yeniden aday olacağını açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ilk destek açıklaması yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Lider Devlet Bahçeli'nin sonuna kadar emrinde olduklarını söyledi.

 

MHP GENEL BAŞKANLIĞINA YENİDEN ADAYIM

 

MHP Merkez Yönetim ve Merkez Disiplin kurulları müşterek toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 13. Olağan Büyük Kurultay'a yönelik yaptığı açıklamada, ''Eğer uygun bulursanız, davaya hizmetimin devamını arzular iseniz 18 Mart'ta yapılacak kurultayda genel başkan olarak adayım arkadaşlar." dedi. 

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'YE İLK DESTEK ADANA'DAN

 

52 yıl önce Adana'da doğan MHP'nin Genel Başkanlığına yeniden aday olacağını açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ilk destek açıklaması yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adana Teşkilatları olarak; 13. Olağan Büyük Kurultayda aday olduklarını açıklayan Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi'nin sonuna kadar emrindeyiz. Rabbimiz başımızdan eksik etmesin! Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

BAHÇELİ, MİLLETİMİZİN MORAL GÜCÜDÜR

 

Sosyal medya hesabından yaptığı ilk destek açıklamasından sonra yazılı bir açıklama daha yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin tekrar aday olması, hepimizi sevindirmiş ve gururlandırmıştır. Başbuğumuz Alparslan Türkeş'ten aldıkları bayrağı şanla, şerefle dalgalandıran, hayatını Türk Milletine adayan, hain ve hasım çevrelerin oyun ve tuzaklarını bozan, her zaman feraset ve basiret gözüyle devlet ve millet hayatımıza yönelik tehdit ve tehlikelere karşı uyaran; sabırlı, sağduyulu, yapıcı siyasetle ülkemizin karşılaştığı zorluklara daima çözüm üreten Sayın Bilge Liderimiz, aziz milletimizin moral gücüdür." dedi

 

ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Saygıdeğer Genel Başkanımızın aziz milletimize rehberliğinin, Ülkücü-Milliyetçi Hareket’e liderliğinin devam edecek olmasından büyük mutluluk duyduk. 13. Büyük Kurultayımız ve Sayın Genel Başkanımızın adaylık kararı hayırlı olsun. Bilge Liderimizin sözü sözümüz, yolu yolumuzdur. Allah başımızdan eksik etmesin. Adana teşkilatları tek ses, tek yürek olarak Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin emrindedir.'' dedi.

 

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Devlet Bahçeli, MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Büyük Kurultay, ilk
Yorumlar
Haber Yazılımı