MHP Anayasa Mahkemesi Üyesi Yıldırım'ın İstifasını İstedi
Haber Detayı
14 Ekim 2020 - Çarşamba 01:14 Bu haber 3239 kez okundu
 
MHP Anayasa Mahkemesi Üyesi Yıldırım'ın İstifasını İstedi
MHP Grup Başkanvekilleri, Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'a sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP Anayasa Mahkemesi Üyesi Yıldırım'ın İstifasını İstedi

''Işıklar yanıyor" diye twit atarak tehditkar mesaj veren Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'a tepki gösteren MHP Grup Başkanvekilleri Erkan Akçay ve Muhammed Levent Bülbül, AYM üyesi Engin Yıldırım'ın istifa etmesi gerektiğini belirterek, sinsi mesajlarla Türkiye'yi tehdit edenlere meydan okudu.

 

MHP'Lİ BÜLBÜL TEHDİTKAR AÇIKLAMA YAPAN AYM ÜYESİNE MEYDAN OKUDU

 

MHP Grup Başkanvekili Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Anayasa Mahkemesi Eski Başkanvekili ve mevcut üyesi Engin Yıldırım, AYM'nin fotosunu paylaşıp, "Işıklar yanıyor" diye twit atıyor. Demokrasi tarihimizde askeri darbe sinyali olarak kullanılan bu cümle tesadüfen kullanılmamıştır. Bu cesaretin kaynağının hukuk olmadığı mutlaktır. Sinsi mesajlarla Türkiye'yi tehdit edenlere her zaman her yer yerde HODRİ MEYDAN diyoruz.'' dedi.

 

MHP'Lİ AKÇAY AYM ÜYESİ ENGİN YILDIRIM'IN İSTİFASINI İSTEDİ

 

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Anayasa Mahkemesi Üyesi Engin Yıldırım’ın attığı bu twet hiçbir mazereti ve tevili mümkün olmayan, darbeyi çağrıştıran ve ima eden vahim bir açıklamadır. Bu AYM üyesi derhal istifa etmelidir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, Muhammed Levent Bülbül, AYM üyesi, istifası istendi, Engin Yıldırım, tehdit mesajı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı