İyi Parti'li 3 Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti
Haber Detayı
22 Kasım 2020 - Pazar 10:57 Bu haber 4425 kez okundu
 
İyi Parti'li 3 Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti
İyi Parti'den istifa eden 3 Belediye Meclis Üyesi MHP'ye katılarak Üç Hilal rozetlerini taktı.
MHP Haberi
İyi Parti'li 3 Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti

Son zamanlarda ideolojik tartışmalar yaşanan İyi Parti'den istifa eden Aziziye Belediye Meclis üyesi Canip Özsoy, Horasan Belediye Meclis üyesi Metin Satır ve Pasinler Belediye Meclis üyesi Ekrem Arasoğlu, MHP Erzurum İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende Üç Hilal rozetlerini takarak MHP'ye geçti.

 

MHP ERZURUM İL BAŞKANI NAİM KARATAŞ'IN KONUŞMASI

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP Konya Milletvekili Esin Kara ve MHP MYK üyesi Adem Yurdagül'ün de bulunduğu katılım töreninde konuşan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, ''Yolu, izi, derdi ve kaygısı Millet olanın ait olduğu yer bellidir. İyi Parti’den ayrılarak Milliyetçi Hareket Partimize katılan Horasan Belediye Meclis Üyesi Metin Satır’a, Pasinler Belediye Meclis Üyesi Ekrem Arasoğlu’na ve Aziziye Belediye Meclis Üyesi Canip Özsoy’a rozetlerini taktık. Mevla hayırlı ve mübarek kılsın inşallah. Bugün üç arkadaşımızın rozet takma törenine  katıldığımız için mutluyuz. İyi Parti'den ayrılarak, vatan sevdalısı kadrolarla yoluna devam eden arkadaşlarımızı kutluyorum. Cenab-ı Allah hakkıyla hizmet etmeyi ve vatan müdafaasından bir an olsun ayrı durmamayı nasip etsin.'' dedi.

 

SEVDASI TÜRKİYE OLAN HERKESE MHP'NİN KAPISI SONUNA KADAR AÇIKTIR

 

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, ''MHP’nin gün geçtikçe daha güçlendiğini ve bunun aralıksız süreceğini söyleyebiliriz. Vatanımızın diri ve ebedi varlığı için de MHP’nin güçlü olması gerektiğini artık herkes çok iyi biliyor. Gelinen noktada MHP’nin alternatifsiz olduğunu ve ülke menfaatleri dışında düşüncesinin olmadığını herkes görüyor. Bu anlam da bütün Ülkücü ve Milliyetçi Türk sevdalılarının MHP çatısı altında birleşmesi gerektiği çağrısını yeniliyorum. Sevdası Türkiye olan herkese her zaman MHP kapısı sonuna kadar açıktır.'' dedi.

 

MHP KONYA MİLLETVEKİLİ ESİN KARA'NIN KONUŞMASI

 

MHP Konya Milletvekili Esin Kara, katılım töreninde yaptığı konuşmada, ''Ülkemiz zorlu bir dönemden geçerken MHP üzerine düşen görevi layığıyla yerine getirmektedir. Sadece İyi Parti’den değil bütün partilerden Partimize geçişler devam ediyor. Çünkü artık herkes MHP’nin Türkiye dışında bir düşüncesinin olmadığını çok iyi biliyor. Vatanımıza halel gelmemesi için dik duruşumuzu sürdürerek MHP çatısını güçlendirmeye devam edeceğiz.'' dedi.

 

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ OLCAY KILAVUZ'UN KONUŞMASI

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, katılım töreninde yaptığı konuşmada, ''İyi Parti’den ayrılarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılan Meclis Üyelerine rozetlerini taktık. Partimize katılan meclis üyelerimize Cenab-ı Allah davamıza nice hizmetler yapmalarını nasip eylesin.'' dedi.

 

MHP MYK ÜYESİ ADEM YURDAGÜL'ÜN KONUŞMASI

 

MHP MYK Üyesi Adem Yurdagül, katılım töreninde yaptığı konuşmada, ''Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin kaderidir ve bu partide siyasetin değil vatan müdafaası yapılmaktadır. Türkiye sevdalıları için MHP’de olmak ve MHP çatısı altında bir olmak kutsal bir görevdir. Çünkü MHP demek siyasetten öte bir durumdur. Bu doğrultuda ülke menfaatini düşünen her milliyetçi Türkün tek kapısı MHP’dir.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: 3 Belediye Meclis üyesi, MHPye geçti, MHPye katıldı, istifa eden, katılım sağlayan, MHP Erzurum, Naim Karataş, Olcay Kılavuz, Canip Özsoy, Metin Satır
Yorumlar
Haber Yazılımı