MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Birlik ve Beraberlik Mesajı
Haber Detayı
30 Temmuz 2020 - Perşembe 16:34 Bu haber 12285 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Birlik ve Beraberlik Mesajı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mazlumların ve zulüm gören soydaşlarımızın maruz kaldığı zulümlerin bitmesine Kurban Bayramı’nın vesile olmasını diledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Birlik ve Beraberlik Mesajı

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Kurban Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, Bayramın ihanet kuşatmasını yaracak direncin mübarek bir kaynağı olduğunu belirterek, mazlumların ve zulüm gören soydaşlarımızın umudu olan Türkiye'nin güçlenmesi için dargınlıkların sonlandırılarak birlik olunması gerektiğini söyledi.

 

BAYRAM İHANET KUŞATMASINI YARACAK DİRENCİN MÜBAREK BİR KAYNAĞIDIR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bir bayramı daha milletçe birlikte karşılamanın, manevi havasını birlikte solumanın, sevincini birlikte paylaşmanın engin mutluluğu içindeyiz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle ‘Bayram; millet olmanın, bir olmanın, birlik içinde yaşamanın, ihanet kuşatmasını yaracak dirayet ve direncin mübarek bir kaynağıdır.'' dedi.

 

MAZLUMLARIN UMUDU OLAN TÜRKİYE'NİN GÜÇLENMESİ İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Cenab-ı Allah, bayramları aynı zamanda sosyal barışın tesisi için birer ikram olarak sunmuştur. O yüzden bizler, her bayramı ülkemizin, milletimizin birliği yolunda altın fırsat olarak kabul ede geldik. Türkiye’mizin güçlenmesi için dargınlıkları, küskünlükleri sona erdirmeye, bayramın gereklerine uyup bu fırsatı kullanmaya mecburuz. Buna sadece kendimiz için değil, bize umut bağlayanlar için de mecburuz. Çünkü; Doğu Türkistan’da, Arakan’da, Kırım’da, Kerkük’te soykırıma uğrayan, Keşmir’de, Suriye’de, Filistin’de, Karabağ’da, Kırım’da, Yemen’de, Libya’da kanları akıtılan, kimlikleri yok edilen milyonlarca mazlumun tek umudu Türkiye’dir.'' dedi.

 

TÜRK İSLAM ALEMİNİN MARUZ KALDIĞI ZULÜMLERİN BAYRAMDA SON BULMASINI DİLİYORUM

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bu duygu ve düşüncelerle; aziz Şehitlerimizin saygıdeğer aileleri ve fedakâr Gazilerimiz başta olmak üzere kıymetli Adanalı hemşehrilerimizin, değerli vatandaşlarımızın, tüm kardeşlerimizin bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor; bayramı bayram tadında kutlayabilmelerini temenni ediyorum. Yüce Allah’tan, Kurban Bayramı’nın; Türk-İslam âleminin birliğinin, kardeşliğinin güçlenmesine, maruz kaldığı zulümlerin bitmesine, zalimlerin ise soylarının tükenmesine vesile olmasını niyaz ediyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, mazlumlar ve zulüm gören, soydaşlarımız, Kurban Bayramı, Birlik, Beraberlik, Adana Haberleri, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı