Kozan'da Partisinden İstifa Eden 350 Kişi MHP'ye Geçti
Haber Detayı
10 Haziran 2022 - Cuma 09:35 Bu haber 8228 kez okundu
 
Kozan'da Partisinden İstifa Eden 350 Kişi MHP'ye Geçti
Adana'nın Kozan İlçesinde partilerinden istifa eden 350 kişi MHP'ye geçti.
ADANA HABERLERİ Haberi
Kozan'da Partisinden İstifa Eden 350 Kişi MHP'ye Geçti

MHP Kozan İlçe Teşkilatı'nın Anka Müzikhol'de düzenlediği katılım töreninde, farklı siyasi partilerden istifa eden 350 kişi MHP'ye geçerek Üç Hilal rozetini taktı.

 

MHP KOZAN İLÇE TEŞKİLATI'NIN BAŞARILI ÇALIŞMALARI

 

Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları ile sürekli sahada olan MHP, çalışmalarının meyvelerini almaya başladı. MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'nın öncülüğünde başlatılan üye kayıt kampanyası neticesinde, farklı siyasi partilerden istifa eden 350 kişi MHP'ye katıldı. 

 

MHP Kozan İlçe Teşkilatı'nın Anka Müzikhol'de düzenlediği katılım töreni, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanları, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda partilinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

BAŞKAN AVCI: MHP OYLARINI DÜŞÜK GÖSTEREN ANKETÇİLER YİNE DERS ALACAK

 

Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarını başarıyla tamamladıktan sonra yaz döneminde sahada olacaklarını açıklayan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, katılım töreninde yaptığı konuşmada, ''MHP Kozan İlçe Teşkilatımızın bugün burada düzenlediği katılım töreni, Adana genelinde yürüttüğümüz çalışmaların meyvesini vermeye başladığının göstergesidir. Kozan'da başarılı çalışmalarıyla partimize yeni üyeler kazandıran İlçe Başkanımız Sayın Nihat Atlı ve Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarımıza teşekkür ederken, aramıza katılarak bizlere güç veren yeni arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Gerçek manada, bu tablo bugün beni çok mutlu etti, gurur duydum ve sizlerden güç aldım. MHP'nin oylarını her seçim öncesinde düşük gösterme yarışına giren anket firmaları, MHP'yi yüzde 7'den fazla göstermez. MHP sizlerin sayesinde her zaman onlara ders vermiş ve yüzde 10 seçim barajının üzerinde oy almıştır. Anket firmalarının MHP'ye olan teveccühü artık görmesi gerektiğini düşünüyorum. 2023 önemli bir yıl. Cumhuriyetin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılında Genel Seçimlerin de yapılacak olması, 2023 yılını daha da önemli hale getirdi. Bütün seçimler önemlidir ama 2023 seçimleri gerçekten çok önemlidir. Bu nedenlerden dolayı, yaz döneminde tatil yapmayarak siyasi çalışmalarımıza devam edeceğiz. 'Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır' sözünden yola çıkarak, Adana'ya Üç Hilal sancağını yeniden dikeceğiz.'' dedi.

 

MHP KOZAN İLÇE BAŞKANI NİHAT ATLI: SANCAĞI KOZAN KALESİ'NE YENİDEN DİKECEĞİZ

 

MHP MYK üyesi Uğur Öztürk ve MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü'nün konuşmalarıyla MHP'ye katılanlara teşekkür edip Üç Hilal rozeti taktığı katılım töreninde konuşan MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, ''Konuşmama MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin 'Kozan yiğittir, kahramandır, Parti'ye yeni üye olan herkesi benim için alnından öp' mesajıyla başlayarak, aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. 2023 seçimlerinin atmosferine girildi. Ya Allah, Bismillah diyerek, Cumhur İttifakı'nın bayrağını hep birlikte Kozan Kalesi'ne dikeceğiz. Türkiye'de muhalefetin dediği gibi bir ekonomik kriz yoktur. Türkiye'ye karşı açılmış bir ekonomik savaş vardır. Milli mücadele yıllarında Çanakkale'de, Adana'da ve tüm cephelerde bizimle kim savaştıysa, topraklarımıza kim göz diktiyse, bugün de aynı güçlerin torunları Türkiye'ye ve Cumhur İttifakı'na göz dikti. Ordumuz Irak, Suriye ve Libya'da başarılı operasyonlara, Karabağ'da önemli işlere imza atarken Suriye'ye yapılacak yeni bir askeri harekat ile terörün kökünü kazımaya devam edecek. Dünyaya nizam verme noktasında başarılı işler yapılıyor. Ekonomik sıkıntıları aşıp Türkiye'yi düze çıkarıp Cumhur İttifakı'nın iktidarını devam ettireceğiz.'' dedi.

 

NİHAT ATLI: MHP'YE İHANET EDENLERE YAZIKLAR OLSUN

 

MHP'de önemli görevlerde bulunup da MHP'ye ihanet eden Musavat Dervişoğlu, Ümit Özdağ ve Mansur Yavaş'a tepki gösteren MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, ''MHP'ye ihanet eden üç isimden bahsedeceğim. Musavat Dervişoğlu, Ümit Özdağ ve Mansur Yavaş. İP'li Musavat Dervişoğlu, MHP'ye verilen oyların Ak Parti'ye gideceğini söylüyor. Aynı mantıkla İP'e verilen oylar da HDP'ye veriliyor o zaman. Ümit Özdağ, devletin Bakanlığını basıyor. Yüreğin varsa git Diyarbakır anneleri ile yüzleş. Mansur Yavaş ise Selahhattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını isteyen HDP'liye İnşallah temennisi sunuyor. Kozan'dan üçüne de sesleniyorum. Bu davanın üçünde de hakkı var, haklarımız haram ve zehir olsun. Devletimiz ve Türk Milletimiz için ömrünü feda eden bir Genel Başkan olan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'yi bırakıp, HDP'ye Bakanlık vermek isteyen bir zihniyete sahip çıkıyorsunuz. Yazıklar olsun.'' dedi.

 

Bir 16 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ 3 KOZAN İLÇE BAŞKANLIĞI' görseli olabilir

Bir 3 kişi görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'DR.DEVLET BAHCELİ MHP GENEL BAŞKANI BILALULUDAG BİLAL ULUDAĞ E MHP KOZAN' görseli olabilir

Bir 4 kişi görseli olabilir

Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir


 
  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bünyamin Avcı, Nihat atlı, MHP Adana, MHP Kozan, katılım töreni, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı