MHP'li Sazak: Oltada Balık Olma Devrini Bitirdik
Haber Detayı
09 Haziran 2022 - Perşembe 19:19 Bu haber 2245 kez okundu
 
MHP'li Sazak: Oltada Balık Olma Devrini Bitirdik
MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, oltada balık olma devrinin bittiğini bundan sonra korku salacaklarını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Sazak: Oltada Balık Olma Devrini Bitirdik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımlarıyla Seferihisar'da gerçekleştirilen Efes-2022 Tatbikatı hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, oltada balık olma devrini bitiren Türkiye'nin, Kızıl Elma yoluna çıkarak dosta güven düşmana korku saldığını söyledi.

 

EFES- 2022 TATBİKATI'NI İZLEYEN MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN FOTOĞRAFI GÜNDEM OLDU

 

TSK'nın Ege Bölgesi'ndeki en büyük birleşik müşterek tatbikatı olan Efes-2022 Tatbikatı'nın Seçkin Gözlemci Günü'ne MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ve Avrupa Birliği'nin gazıyla son zamanlarda iyice şımaran Yunanistan'a sert mesajlar verdi. Seferihisar'da gerçekleştirilen Efes-2022 Tatbikatı'nın Seçkin Gözlemci Günü'nde tatbikatı bir dürbünle izleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, dürbünlü fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN MESAJI: YA SEVE SEVE, YA ZORLAYA ZORLAYA

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tatbikatı bir dürbünle izlediği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin adaların geri alınmasıyla ilgili Yunanistan'a ve destekçilerine tepki gösterdiği, ''İç ve dış işgal cephesi şu gerçeği hatırından bir an olsun çıkarmasın ki, çalınmış mal sahibine mutlaka iade edilmelidir. Ya seve seve, ya da zorlaya zorlaya adalet yerini bulacaktır.'' sözlerini de paylaştı.

 

MHP'Lİ SAZAK: TÜRKİYE OLTADA BALIK OLMA DEVRİNİ BİTİRDİ

 

TSK'nın başarıyla tamamladığı Efes-2022 Tatbikatı'ndan sonra Türkiye'ye karşı oynanan oyunlara yönelik sert mesajlar veren MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Atatürk'ümü!, Kürdümü!, Alevi'mi! aşağılık ve bölücü siyasetin malzemesi olmaktan kurtarmak ve milli birliği sağlamak için; oturulan masaları ve lobileri yani kurulan emperyal oyunları bozacağız. Türkiye oltada balık olma devrini bitirmiş, Kızıl Elma yoluna çıkarak dosta güven düşmana korku salmaktadır.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Eskişehir Milletvekili, Metin Nurullah Sazak, oltada balık olma, devri bitti, bundan sonra, korku salacağız, Efes 2022, Tatbikatı, Ege Denizi, Adalar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı