Kamu-Sen'den Sözleşmeli Personellere Destek
Haber Detayı
21 Aralık 2020 - Pazartesi 13:33 Bu haber 3705 kez okundu
 
Kamu-Sen'den Sözleşmeli Personellere Destek
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Kamuda çalışan Sözleşmeli Personelin kadroya geçirilmesi konusunda açıklamalarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Kamu-Sen'den Sözleşmeli Personellere Destek

Belediyelerde ve diğer Kamu Kuruluşlarında çalışan Sözleşmeli Personellerin sözleşme sürelerinin bitimi yaklaşırken ''Sözleşmeli Kölelige Son Verilmelidir'' diyerek, Sözleşmeli Personellere destek veren Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi ve sözleşmeli personel istihdamına son verilmesi hususunda kararlı ve ısrarcı olduklarını söyledi.

 

SÖZLEŞMELİ KÖLELİĞE SON VERİLMELİDİR

 

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türkiye Kamu-Sen olarak hak ve sorumluluklarda eşitlik, aile birliğinin temini ve adaletin gereği olarak istisnasız tüm güvencesiz sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi ve sözleşmeli personel istihdamına son verilmesi hususunda kararlı ve ısrarcıyız. Kamuda kadrolu istihdam dışındaki tüm ucube modeller terk edilmeli ve tüm çalışanlar kadrolu olmalıdır. Sözleşmeli Kölelige Son Verilmelidir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türkiye KamuSen, Genel Başkanı, Önder Kahveci, Kamuda çalışan, Sözleşmeli Personel, kadroya geçirilmesi, Sözleşmeli köleliğe son, Belediyeler
Yorumlar
Haber Yazılımı