Fatih Erbakan'dan Üçüncü İttifak Açıklaması
Haber Detayı
20 Aralık 2020 - Pazar 19:41 Bu haber 4693 kez okundu
 
Fatih Erbakan'dan Üçüncü İttifak Açıklaması
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, siyasi hayata üçüncü bir ittifakı kazandırabileceklerini söyledi.
SİYASET Haberi
Fatih Erbakan'dan Üçüncü İttifak Açıklaması

HaberTürk TV'de Eren Eğilmez'in sunduğu proğrama katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın dışında üçüncü bir İttifak'ın kurulabileceğini belirterek, Üçüncü ittifakın hangi siyasi partilerden oluşabileceğini partilerin isimlerini vererek açıkladı. 

 

FATİH ERBAKAN'DAN ÜÇÜNCÜ İTTİFAK SİNYALİ

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ''Yeniden Refah Partisi olarak tek başına seçime girmeyi arzuluyoruz. Ancak geçmişte RP, MÇP ve IDP ile ittifak yaptı. Günümüzün siyasi ortamında, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın dışında üçüncü bir İttifak kurulabilir. Üçüncü ittifak aslında düşünülebilir, konuşulabilir. CHP ve HDP'nin olmadığı üçüncü bir ittifak. Sağ partiler olarak tanımlanan partilerin bir araya geldiği ittifak kurulabilir. İyi Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Deva Partisi ve Yeniden Refah Partisi'nden oluşan bir ittifak olabilir. Veya bunlardan bir kaçıyla birlikte kurulabilir. CHP ve HDP'nin içinde olduğu bir ittifaka, Cumhur İttifakı'nın diyeceği hazır. Fakat böyle bir ittifak olduğu zaman durum farklı olur.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yeniden Refah Partisi, Genel Başkanı, Fatih Erbakan, üçüncü ittifak, sağ partiler, yeni ittifak, siyasi haberler, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı