Kamu-Sen'den Sözleşmeli Personele Kadro Talebi
Haber Detayı
19 Mart 2021 - Cuma 09:40 Bu haber 5631 kez okundu
 
Kamu-Sen'den Sözleşmeli Personele Kadro Talebi
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, sözleşmeli personellere kadro verilmesi ve 3600 ek gösterge taleplerini Hükümete iletti.
GÜNDEM Haberi
Kamu-Sen'den Sözleşmeli Personele Kadro Talebi

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile istişare toplantısı yapan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, sözleşmeli personellere kadro verilmesi ve 3600 ek gösterge konularında gereken adımların atılmasını istedi.

 

TÜRKİYE KAMU-SEN'DEN SÖZLEŞMELİLERE KADRO VE 3600 EK GÖSTERGE TALEBİ

 

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nuri Ünal ile Türk Büro-Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Mali Sekreteri Osman Eksert'in katılımlarıyla Bakan Selçuk ile yapılan istişare toplantısı hakkında açıklamada bulunan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ''Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk ile sözleşmelilere kadro, 3600 ek gösterge konusundaki son durumu, KPDK toplantısı ve E-Devlet üzerinden üyeliklerin yapılabilmesi gibi konuları değerlendirdik. Sayın Bakan'a teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türkiye KamuSen Genel Başkanı, Önder Kahveci, Nuri Ünal, Osman Eksert, Zehra Zümrüt Selçuk, Sözleşmelilere kadro, 3600 ek gösterge, memurlar
Yorumlar
Haber Yazılımı