Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Girgeç'ten Manidar Mesaj
Haber Detayı
24 Kasım 2020 - Salı 12:58 Bu haber 4265 kez okundu
 
Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Girgeç'ten Manidar Mesaj
Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, çok para kazanılmadan zengin olunan bir mesleği icra ettiklerini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Girgeç'ten Manidar Mesaj

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Adana 1 Nolu Şube Başkanı  Durdu Mehmet Girgeç, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yaptığı açıklamasında, çok para kazanmadan zengin olunan bir mesleği icra ettiklerini belirterek, tüm Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. 

 

ÇOK PARA KAZANILMADAN ZENGİN OLUNAN BİR MESLEĞİ İCRA EDİYORUZ

 

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Öğretmen olduk; belki çok para kazanamadık ama çok zengin olduk. Cebimizde yoksa da yüreğimizden verdik. Öğretmenim; herkese inat günümüz kutlu olsun. Kim ne derse desin bunu en çok biz hak ettik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Padişah olabilirdi, Kral da olabilirdi ama O; Başöğretmen olmayı tercih etti ve hepimizin öğretmeni oldu. Hepimizden önce sizin gününüz kutlu olsun Başöğretmenim. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevleri başında şehit düşen ve kutsal bir görev yapma düsturuyla fedakarca çalışan tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günü kutlu olsun.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türkiye KamuSen Adana, İl Temsilcisi, Durdu Mehmet Girgeç, Öğretmenler Günü mesajı, KamuSen, Eğitim ve öğretim, para kazanmadan, zengin olmak
Yorumlar
Haber Yazılımı