İyi Parti Sözcüsü Ağıralioğlu Lideri Akşener ile Ters Düştü
Haber Detayı
12 Eylül 2020 - Cumartesi 10:24 Bu haber 11452 kez okundu
 
İyi Parti Sözcüsü Ağıralioğlu Lideri Akşener ile Ters Düştü
İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, kahvaltı güzellemesi yapan Lideri Meral Akşener ile ters düşen açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
İyi Parti Sözcüsü Ağıralioğlu Lideri Akşener ile Ters Düştü

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Selahattin Demirtaş arasında yaşanan kahvaltı güzellemesini sosyal medyadan değerlendiren İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Ak Parti gitsin de ne olursa olsun diye bir siyasetin içinde olmadığını ve 40 yıldır kahvaltı sofralarına babasız oturan Şehit çocukları ile kahvaltı yapılmasını dile getirerek, Ak Parti'nin iktidardan gitmesi için her yola başvuran Millet İttifakı bileşenleriyle ve Selahattin Demirtaş ile kahvaltı güzellemesi yapan Genel Başkanı Meral Akşener ile ters düştü.

 

AK PARTİ GİTSİN DE NE OLURSA OLSUN SİYASETİ İÇİNDE OLAMAM

 

Millet İttifakı'nın Ak Parti'ye karşı uyguladığı genel politikalara ters düşen açıklamalarda bulunan İyi Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''HDP, PKK’ya karşı devletimizin yanında, teröre karşı milletimizin yanında yer alırsa, biz de demokrasi taleplerine destek verebiliriz! İlkelerimizle siyaset yapıyoruz. Biz, sadece Ak Parti gitsin de ne olursa olsun diye bir siyasi cinnet içinde olmayız.'' dedi.

 

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ AĞIRALİOĞLU GENEL BAŞKANI AKŞENER İLE TERS DÜŞTÜ

 

Selahattin Demirtaş'ın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaşadığı kahvaltı güzellemesini değerlendiren İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, adeta kendi Genel Başkanı Meral Akşener'in verdiği cevaba ters düşen açıklamalarda bulunarak, ''S. Demirtaş'ın daha önceki PR çalışmalarından birisi Genel Başkanımız ve partimiz üzerinden yapılıyorsa tavsiyemizdir: Şehit Öğretmenimiz Aybüke'mizin kendi sesiyle söylediği 'Seni öldürende yoktur din iman!' türküsünü bir şehit evinde, kahvaltı sofrasında, sazıyla söylesin. Bu ülke, 40 yıldır kahvaltı sofralarına babasız oturan şehit çocuklarının ülkesidir!'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: kahvaltı polemiği, kahvaltı tartışması, liderine ters düştü, ittifaka t
Yorumlar
Haber Yazılımı