Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları'ndan Sokak Hayvanlarına Destek
Haber Detayı
04 Şubat 2021 - Perşembe 12:45 Bu haber 6340 kez okundu
 
Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları'ndan Sokak Hayvanlarına Destek
Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları Başkanlığı, kış aylarında sahipsiz kalan sokak hayvanlarına mama desteğinde bulunarak sahip çıktı.
ÜLKÜCÜ Haberi
Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları'ndan Sokak Hayvanlarına Destek

Havaların soğuması ve Coronavirüs şartları nedeniyle sahipsiz kalan sokak hayvanlarına sahip çıkan Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Kiraz, sokak hayvanlarının yoğun bulunduğu bölgelere mama ve su kabı yerleştirerek, dilsiz can dostlarına sahip çıktı.

 

VATANDAŞLARIMIZI SOKAK HAYVANLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUZ

 

Sokaklarda yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarına duyarsız kalmayan Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Kiraz, yaptığı açıklamada, ''Dünyamızı etkisi altına alan Covid-19 salgını ve ilçemizdeki zorlu kış şartlarının hayvanların mama bulmasını zorlaştırmıştır. Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları olarak havaların soğuması ile birlikte ilçemizde yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarına yönelik ilçemizin belirli noktalarına mama ve su kabı koyduk. Düzenli olarak mama ve su kontrolü gerçekleştireceğiz. Bu konu ile alakalı ilçemizde yaşayan herbir vatandaşımızı sokak hayvanlarına daha hassasiyetli davranmalarını temenni ediyor ve davet ediyorum. Sokak hayvanlarımıza yönelik yaptığımız çalışmalar ilerleyen günlerde devam edecektir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları, Bayram Kiraz, sokak hayvanları, sahip çıktı, mama desteği, kış aylarında, salgın sürecinde, can dostları
Yorumlar
Haber Yazılımı