İyi Parti'li İl ve İlçe Yöneticilerinden Toplu İstifa
Haber Detayı
03 Mayıs 2021 - Pazartesi 21:00 Bu haber 3878 kez okundu
 
İyi Parti'li İl ve İlçe Yöneticilerinden Toplu İstifa
İyi Parti İl ve İlçe Teşkilatında Başkan Yardımcılarının partilerinden istifası, İyi Parti'yi karıştırdı.
SİYASET Haberi
İyi Parti'li İl ve İlçe Yöneticilerinden Toplu İstifa

İyi Parti Çorum İl Teşkilatında görev yapan Başkan Yardımcısı iki yönetici ile Merkez İlçe Teşkilatında görev yapan Başkan Yardımcısı iki yöneticinin istifası, İyi Parti Çorum İl Teşkilatında tartışmalara neden oldu.

 

DÖRT YÖNETİCİSİ İSTİFA EDEN İYİ PARTİ'DE HERKES BİRBİRİNİ SUÇLAMAYA BAŞLADI

 

Kurulduğu günden beri sürekli olarak yöneticilerinin istifasıyla gündeme gelen İyi Parti'de sular durulmak bilmiyor. İyi Parti Çorum İl Teşkilatında görev yapan Başkan Yardımcılarından Engin Erenler ve Mehmet Okay ile Merkez İlçe Teşkilatında görev yapan Başkan Yardımcılarından Zehra Işık ve Menderes Demir partideki görevlerinden ve parti üyeliklerinden istifa ettiler. Dört yöneticisi istifa eden İyi Parti Çorum İl Teşkilatında herkes birbirini suçlarken, istifaların devamının geleceği konusunda endişeler oluşmaya başladı.

 

İYİ PARTİLİ YÖNETİCİLERİN İSTİFA GEREKÇELERİ

 

İstifa eden İyi Parti yöneticileri, İyi Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı'nın kendilerinden İyi Parti Milletvekilleri ile çeklilmiş oldukları fotoğrafların sosyal medya hesaplarından kaldırmasını istediği için çıkan tartışma sonunda istifa ettiklerini açıkladılar. İstifa eden İyi Parti yöneticileri, bir çok sıkıntıların üstüste geldiğini ve fotoğraf kaldırma sorununun bardağı taşırdığını söylediler. İyi Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, yöneticilerin istifasını kendisinin istediğini iddia etti.

 

Bir 1 kişi ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, sakal ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir 2 kişi görseli olabilir

 

Bir 1 kişi, ayakta, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İl ve ilçe yöneticileri, toplu istifa etti, istifa gerekçeleri, birbirini suçladılar, fotoğraf krizi, istifaların artacağı endişesi, ortalık karıştı
Yorumlar
Haber Yazılımı