İyi Parti'den İstifa Eden Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti
Haber Detayı
22 Mayıs 2022 - Pazar 20:28 Bu haber 4836 kez okundu
 
İyi Parti'den İstifa Eden Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti
İyi Parti'den istifa eden Belediye Meclis Üyesi, Muhtarlar ve STK Başkanları MHP'ye katıldı.
MHP Haberi
İyi Parti'den İstifa Eden Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları kapsamında, Çanakkale'nin Çan ve Yenice İlçelerinin katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda organize edilen katılım töreni ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, İyi Parti'den istifa eden Belediye Meclis Üyesi, Muhtarlar ve STK Başkanlarının MHP'ye katıldığını söyledi.

 

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SABRİ SARAÇ MHP'YE KATILDI

 

MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP’ten istifa ederek MHP'mize katılım sağlayıp yuvasına dönen Kalkım Belediye Meclis Üyemiz Sayın Sabri Saraç’a Genel Başkan Yard Sn Filiz Kılıç ve Genel Merkez Heyetimiz ile birlikte İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Çan-Yenice Toplantımızda rozetimizi taktık.'' dedi.

 

MAHALLE MUHTARLARI MHP'YE KATILDI

 

MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, ''Çan İlçemiz Kadılar Muhtarı Ramazan Bozkurt, Emeşe Muhtarı Hakkı Dönmez, Malıköy Muhtarı Yüksel Çetin ve Yaveler Muhtarı Kazım Karabıyık’a Genel Merkez Heyetimiz ile birlikte İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Çan-Yenice Toplantımızda parti rozetimizi taktık.'' dedi.

 

STK BAŞKANLARI VE EMEKLİ YÖNETİCİLER MHP'YE KATILDI

 

MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, ''Milliyetçi Hareket Partimize katılım sağlayarak Partimize güç katan; Çan Bozguç Tarım Kredi Koop Başkanı Sn Mehmet Demir, Tarım Kredi Em. Müdürü İsmail Turalı, Kumarlar Köyü Kooperatif Başkanı Recep Okdemir ve Yönetim Kurulu üyesi Cahit Yücel, Doğancılar Köyü Kooperatif Başkanı Sayın Musa Tezcan, Terzialan Emekli Okul Müdürü Sayın Göksel Kurt, Emekli Baş Çv. Sayın Zekai Akgün, Emekli İşçi Erol Bozkurt, Cevdet Kunt ve Gençlerimize; Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Sn Filiz Kılıç Hanımefendi ve Genel Merkez Heyetimiz ile birlikte  İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Çan-Yenice Toplantımızda parti rozetimizi taktık. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'ADIM ADIM 2023' görseli olabilir

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'ADIM ADIM 2023 A ADIN ILGE ILCE ANLATMA VE AYDINLATMA TO 2023' görseli olabilir

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 10 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Çanakkale İl Başkanı, Ali Tuğrul Yıldırım, MHP, Katılım töreni
Yorumlar
Haber Yazılımı