İstifa Eden MHP'li Belediye Başkanı Yerine Seçim Yapıldı
Haber Detayı
20 Temmuz 2021 - Salı 11:28 Bu haber 3234 kez okundu
 
İstifa Eden MHP'li Belediye Başkanı Yerine Seçim Yapıldı
MHP'li Belediye Başkanı görevinden istifa edince yerine yeni Belediye Başkanı seçildi.
MHP Haberi
İstifa Eden MHP'li Belediye Başkanı Yerine Seçim Yapıldı

İki yıllık icraatlarını anlattığı basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıklayan Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal'ın yerine yapılan Belediye Başkanlığı seçimini MHP'li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Erikmen kazandı.

 

KARACASU BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

 

Aydın'ın Karacasu İlçesinde Belediye Başkanlığı görevini yürütürken sağlık sorunları nedeniyle istifa eden MHP'li Zeki İnal'ın yerine Belediye Başkanlığı seçimi yapıldı. Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri tarafından desteklenen MHP'li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Erikmen, CHP'li Belediye Meclis Üyesi Erdinç Gümüş ile girdiği Belediye Başkanlığı yarışını 6 oy alarak kazandı. Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Erikmen, Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ettikten sonra tebrikleri kabul etti.

 

KARACASU BELEDİYE BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN MEHMET ERİKMEN'DEN AÇIKLAMA

 

Karacasu Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Erikmen, Belediye Başkanlığına seçilmesiyle ilgili yaptığı teşekkür konuşmasında, ''Şahsımı Karacasu Belediye Başkanlığı görevine layık gören Belediye Meclisimizin tüm üyelerine teşekkür ederim. Tüm İlçe halkımıza hizmet edeceğimiz yeni bir dönem başlıyor. Birlik ve beraberlik içinde çok çalışarak, aldığımız bayrağı daha yukarı taşıyacağız. Şimdi konuşma zamanını geride bıraktık. Zaman halkımıza hizmet etmek için çalışma zamanıdır." dedi.

 

MHP KARACASU İLÇE BAŞKANI MURAT UYSAL'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Karacasu İlçe Başkanı Murat Uysal, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Karacasu Belediye Başkanlığı görevini Cumhur İttifakı MHP Adayı Sayın Mehmet Erikmen'e layık gören Karacasu Belediye Meclis üyelerimiz nezdinde tüm Karacasu'lu hemşehrilerime teşekkür ederim. Verilen emaneti en iyi şekilde koruyup geliştireceğine olan inancım tamdır. Karacasu ve çok değerli Karacasu'lu hemşerilerimize için hayırlara vesile olsun.'' dedi.

 

MHP AYDIN İL BAŞKANI HALUK ALICIK'TAN AÇIKLAMA

 

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Halka hizmet, Hakk’a hizmet kaidesi,  “Üretken Belediyecilik” ilkesi ile dürüst, müşfik, çalışkan yönetim anlayışıyla çalışacağına yürekten inandığımız Cumhur İttifakı MHP’nin Belediye Başkan adayı Sayın Mehmet Erikmen güzel ilçemiz Karacasu Belediye Başkanı seçilmiştir. Karacasu ve çok değerli Karacasu'lu hemşerilerimize için hayırlara vesile olsun.'' dedi.
  

 Bir 4 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 10 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karacasu Belediye Başkanı, Mehmet Erikmen, Zeki İnal, istifa edince, yerine seçim, Belediye Meclis üyesi, MHP Aydın, MHP Karacasu, MHP haberleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı