Devlet Bahçeli ve SP'li Oğuzhan Asiltürk Kol Kola
Haber Detayı
19 Temmuz 2021 - Pazartesi 21:03 Bu haber 2626 kez okundu
 
Devlet Bahçeli ve SP'li Oğuzhan Asiltürk Kol Kola
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Oğuzhan Asiltürk ile bir araya gelip kol kola görüntü vermesi, muhalif kesimin adeta çıldırmasına sebep oldu.
MHP Haberi
Devlet Bahçeli ve SP'li Oğuzhan Asiltürk Kol Kola

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü nedeniyle kutlanacak olan 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı etkinliklerine katılmak üzere KKTC'ye giden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile kol kola uçaktan inmesi, muhalifleri adeta çıldırttı.

 

OĞUZHAN ASİLTÜRK'ÜN CUMHUR İTTİFAKI'NA YAKINLAŞMASI

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret ettikten sonra Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü evinde ziyaret etmesi, Saadet Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılacağı iddialarını gündeme getirmişti. Bu ziyaretlerden sonraki günlerde Erdoğan'ın, Devlet Bahçeli ve   Oğuzhan Asiltürk ile iftar sofrasında buluşması, Saadet Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılacağı iddialarını yeniden gündeme getirmişti. Bu gelişmelerden sonra, Milli Görüş Vakfı Başkanlığı görevini yürüten ve Saadet Partisi'nde en çok söz sahibi olan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, kendi gözetiminde hazırlanan bir listenin işbaşına gelmesi için Saadet Partisi'nde Büyük Kongre yapılmasına ve Temel Karamollaoğlu'nun Genel Başkanlıktan indirilmesine yönelik düğmeye basmıştı.

 

OĞUZHAN ASİLTÜRK'ÜN MHP İLE YAKINLAŞMA İSTEĞİ

 

Oğuzhan Asiltürk'ün 2019 yılında MHP ile yakınlaşma isteğinin olduğu, ''Biz MHP ile de çok yumuşak yakınlaşma istedik ama onlardan bize olumlu cevap gelmedi." sözlerinden anlaşılıyor. Ancak gelinen noktada, Cumhur İttifakı'nı genişletmek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifakı'nı genişletme çabalarına desteğimiz tamdır." sözleriyle destek vermişti.  

 

DEVLET BAHÇELİ VE OĞUZHAN ASİLTÜRK'ÜN KKTC ZİYARETİNDEKİ SAMİMİ DAVRANIŞLARI

 

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü nedeniyle kutlanacak olan 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı etkinliklerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte katılacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'deki kutlamalara Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü de davet etti. KKTC'ye giden heyetin uçaktan inişi esnasında, Devlet Bahçeli ve Oğuzhan Asiltürk'ün kol kola uçaktan indiği görüldü. Cumhur İttifakı'na geçeceği söylenen Oğuzhan Asiltürk'ün, Devlet Bahçeli ile samimi bir şekilde aynı fotoğrafta yer alması muhalif kesimin çıldırmasına neden oldu.

 

KORKUSUZ GAZETESİ YAZARI BARIŞ YARKADAŞ'TAN AÇIKLAMA

 

Cumhur İttifakı'nı dağıtmak için uğraşan sol cenahın, kendi ittifaklarının dağılış resmini görmesi şoka girmelerine neden oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün kol kola uçaktan inerken çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Korkusuz Gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi'nin ağır toplarından Oğuzhan Asiltürk'ü KKTC'deki kutlama programlarına davet etti. Asiltürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la aynı özel uçakta KKTC'ye gidiyor. Fotoğrafta, Erdoğan'ın alana gelmesini bekleyen Asiltürk'ü görüyorsunuz. Cumhur İttifakı, Saadet Partisi''ni Millet İttifakı'ndan koparmaya kararlı. Erdoğan, Oğuzhan Asiltürk'ü KKTC'ye davet ediyor; Bahçeli uçaktan Asiltürk'le iniyor. Uçakta DSP'den isimler de var. Ancak Saadet tabanı bu ataklara hiç sıcak değil. Cumhur'unki 'bir umut' tabii ki.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Oğuzhan Asiltürk, bir araya geldi, uçaktan inerken, kol kola, Cumhur ittifakı, geçiş yapacak, KKTC, Saadet Partisi, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı