İmamoğlu Eski Belediye Başkanı Adamhasan'dan Net Tavır
Haber Detayı
25 Eylül 2020 - Cuma 19:52 Bu haber 26402 kez okundu
 
İmamoğlu Eski Belediye Başkanı Adamhasan'dan Net Tavır
İmamoğlu eski Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, MHP Adana İl Kongresi'ne yönelik çok önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
İmamoğlu Eski Belediye Başkanı Adamhasan'dan Net Tavır

İmamoğlu eski Belediye Başkanı ve MHP Adana İl Delegesi Gazi Adamhasan, MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi'ne yönelik yaptığı açıklamada, MHP Adana İl Başkanlığı görevini halen yürüten Bünyamin Avcı'yı desteklediğini söyledi.

 

PARTİMİZİN NEFERİ VE İL DELEGESİ OLARAK OYUM BAŞKAN BÜNYAMİN AVCI'YADIR

 

MHP Adana İl Kongresi'ne yönelik açıklamalarda bulunan İmamoğlu eski Belediye Başkanı ve MHP Adana İl Delegesi Gazi Adamhasan, ''26 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi'nde, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP Adana eski İl Başkanı Mustafa İzgioğlu yarışacaktır. Her iki Adayımızın da partimize değerli katkıları olmuştur. Ancak, Türk İslam Sancaktarlığı Davamızın bir Gönül Eri, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde hareket eden partimizin neferi ve MHP Adana İl Delegesi olarak, MHP Adana İl Başkanlığı görevini halen yürüten Bünyamin Avcı'yı destekliyorum. Bu kararımın Ülkemize, Davamıza ve Adana'mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.'' dedi.

 

BAŞBUĞUMUZUN İZİNDEN LİDERİMİZİN EMRİNDEN DÖNERSEM GÖK GİRSİN KIZIL ÇIKSIN

 

İmamoğlu eski Belediye Başkanı ve MHP Adana İl Delegesi Gazi Adamhasan, ''Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde hareket eden bir Nefer olarak, Lider'e sadakatimi ve Teşkilatçılığımı Milliyetçi Ülkücü Camiamızda herkes bilir. Çok Şükür, bugüne kadar çizgimizden sapmadık, Lider'imizin yolundan bir nebze şaşmadık. Lider Bahçeli'nin diktiği fidanlardan oluşan ORMAN'ı yakmak için ilk ateşi yakanlardan olmadık. ORMAN'a fidanları diken hasta yatağındayken, ORMAN'a MARUL ekmeye çalışanların çalışanların YILMAZ Savunucusu olmadık. Bölgemizdeki ORMAN'ı TARLA'ya çevirip MARUL ekmeye çalışanlardan olmadık. TEK BAŞIMIZA kalsak da, Davamızın ve Lider'imizin kutlu yolundan dönmedik. Bu Dava'dan dönersem, Başbuğumuzun izinden Liderimizin yolundan dönersem, Gök Girsin Kızıl Çıksın. İşte bu nedenlerle, Başkanımız Bünyamin Avcı'yı destekliyorum'' dedi.

 

RECAİ EMMİMİZİN HATRINI ÇİĞNERSEM GÖK GİRSİN KIZIL ÇIKSIN

 

İmamoğlu eski Belediye Başkanı ve MHP Adana İl Delegesi Gazi Adamhasan, ''MHP Adana İl Başkanlığı, Adana Milletvekilliği ve MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan merhum Recai Yıldırım'ın Adana'da bulunan Milliyetçi Ülkücü Camiamızdaki herkese emeği geçmiştir. Şu an, MHP Adana İl Başkanlığı görevinde bulunan yani RECAİ EMMİMİZİN oturduğu koltukta görev yapan kişi Bünyamin Avcı, merhum Recai Yıldırım'ın merhum Eşinin yeğenidir. Üzerimizde çok büyük emekleri bulunan RECAİ EMMİMİZİN hatırı var. Biz ve bizim gibi düşünenler, bu hatrı çiğneyip geçemeyiz. Biz hatır bilenlerden isek, üzerinde emeğimiz olanlar da bizim hatrımızı çiğnemez diye düşünüyorum. RECAİ EMMİMİZİN hatrını çiğneyenlerden olmayız. Bu hatrı çiğnersem Gök Girsin Kızıl Çıksın. İşte bu nedenlerle, Başkanımız Bünyamin Avcı'yı destekliyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

@dbdevletbahceli

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazi Adamhasan, MHP Adana İl Kongresi, Bünyamin Avcı, destekliyorum, MHP, MHP Genel Merkezi, Devlet Bahçeli, MHP Haberleri, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı