İçişleri Bakanı Soylu'dan Namaz Dağı'nda Askerlerle İftar
Haber Detayı
17 Mayıs 2020 - Pazar 00:31 Bu haber 2700 kez okundu
 
İçişleri Bakanı Soylu'dan Namaz Dağı'nda Askerlerle İftar
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak Namaz Dağı üs bölgesinde askerlerle iftar yaptı.
GÜNDEM Haberi
İçişleri Bakanı Soylu'dan Namaz Dağı'nda Askerlerle İftar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ta gerçekleştirdiği bir dizi proğramdan sonra Namaz Dağı üs bölgesinde görev yapan askerleri ziyaret ederek, askerlerin hazırladığı iftar proğramına katıldı.

 

ŞIRNAK NAMAZ DAĞI'NDA ASKERLERİMİZLE EN KIYMETLİ İFTAR 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Namaz Dağı üs bölgesinde askerlerle iftar proğramıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''En kıymetli iftar. Şırnak Namaz Dağı'nda kahramanlarımızla, soframızın bereketini paylaştık. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Namaz Dağı Üs Bölgesi'nde nöbet mevzilerinde kahramanlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz iftara telefonla bağlanarak kahramanlarımızın ve ailelerinin bayramlarını tebrik etti.'' dedi.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ASKERLERİN BAYRAMINI KUTLADI

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Namaz Dağı üs bölgesinde askerlerle iftar yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu telefonla arayarak, askerlerin ve ailelerinin bayramını kutladığı mesajında, ''Sayın Bakanım, Sayın komutanlar, Sayın komandolarımız, kardeşlerimiz öncelikle Ramazan ayını kutluyorum. Şu an da tam böyle terörle mücadelenin uç noktasındasınız. Allah yar yardımcımız olsun inşallah. Sizin ortaya koyduğunuz bu duruş, bu mücadele Allah'ımıza hamdolsun bizi çok farklı bir noktaya getirdi. Terörle mücadelede sizin bu duruşunuz inanıyorum ki teröristleri tamamen onları yokluğa mahkum ettiği gibi, özellikle milletimizin size olan bağlılığını, size olan sevgisini devamlı arttırmaktadır. Koronavirüs belasının olduğu bu dönemde hakikaten farklı bir mücadele sürüyor. Sizler bu mücadelenin yapıldığı dönemde hem bu mücadeleyi hem de teröre karşı mücadeleyi sürdürüyorsunuz. Allah yardımcımız olsun inşallah.'' dedi.

 

Resim

Kaynak: Editör:
Etiketler: İçişleri, Bakanı, Soylu'dan, Namaz, Dağı'nda, Askerlerle, İftar,
Yorumlar
Haber Yazılımı