Giresun Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda Bayrak Değişimi
Haber Detayı
07 Nisan 2021 - Çarşamba 20:28 Bu haber 5862 kez okundu
 
Giresun Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda Bayrak Değişimi
Giresun Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Giresun Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım,  Giresun Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Uğur Sağlam'ın yerine Özcan Erkan'ın atandığını açıkladı. Karadeniz Bölgesi'nde bulunan Yıldırım, Trabzon Ülkü Ocakları Başkanlığı'na ziyarette bulundu.

 

GİRESUN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI'NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ 

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Giresun Ülkü Ocakları Başkanlığı'na atama yapılmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanlığı’na Özcan Erkan atanmıştır. Yeni görevinde muvaffakiyetler diler, görevini devreden Uğur Sağlam’a ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim.'' dedi.

 

GİRESUN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI'NA ATANAN ÖZCAN ERKAN'DAN AÇIKLAMA

 

Giresun Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Özcan Erkan, göreve atanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.. Kıymetli dava arkadaşlarım, Ülküdaşlarım Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin takdiriyle Giresun Ülkü Ocakları İl Başkanlığı sancaktarlığını devralmış bulunmaktayım. Şehitler Makamı olan bu kutsal görev zor, meşakatli ve zahmetli kutsal dava yolu bizlere ecdadımızın emanetidir. Herşeyden önce bu davanın neferi olmak, bu davada hangi mevkide olursak olalım görev almak bizim için övünç kaynağıdır. Şahsımı bu kutlu göreve layık gören Sayın Genel Başkanımız ve değerli teşkilatına; beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Geldiği günden bu zamana kadar yapmış olduklarından ötürü Uğur Sağlam Başkanımıza ve ekibine teşekkür eder, bundan sonra ki hayatında başarılar dilerim. Makam ve mevki geçici olsa da kalıcı olan tek şey Ülkü Ocaklarıdır. Başbuğumuzun izinde, Liderimizin emrinde, 9 Işık ile aydınlanan yolumuzda hep birlikte daha ileriye, daha güçlü, fitneye fesata yer vermeden yürüyeceğiz. Ve aldığımız kutlu sanacağımızı hakettiği noktaya hep birlikte taşıyacağız. Ettiğimiz yemine sadık kalacağız. Başaracağız, başaracağız, başaracağız!'' dedi.

 

GENEL BAŞKAN YILDIRIM'IN TRABZON ÜLKÜ OCAKLARI ZİYARETİ

 

Giresun Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda gerçekleştireceği Bayrak değişimi töreni için Karadeniz Bölgesi'nde bulunan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Trabzon Ülkü Ocakları Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Ocak yöneticileri ile istişarelerde bulunduktan sonra gençlerle sohbet etti. 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Giresun Ülkü Ocakları, Özcan Erkan, atama yapıldı, Bayrak değişimi, Trabzon Ülkü Ocakları, ziyaret
Yorumlar
Haber Yazılımı