Genel Başkan Yıldırım'dan Boğaziçi Eylemlerine Tepki
Haber Detayı
05 Ocak 2021 - Salı 21:27 Bu haber 3148 kez okundu
 
Genel Başkan Yıldırım'dan Boğaziçi Eylemlerine Tepki
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Boğaziçi Üniversitesi'nde meydana gelen eylemlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
ÜLKÜCÜ Haberi
Genel Başkan Yıldırım'dan Boğaziçi Eylemlerine Tepki

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Melih Bulu'nun atanmasıyla başlayan hukuk dışı eylemlere tepki gösteren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrenci kılıklı militanların Gezi Parkı olaylarındaki gibi kalabalığı provoke ederek emellerine ulaşmaya çalıştığını belirterek, öğrenci maskesi takan teröristlere fırsat verilmeyeceğini söyledi.

 

ÖĞRENCİ MASKESİ TAKAN TERÖRİSTLERE FIRSAT VERİLMEYECEKTİR

 

ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra Yüksek lisans ve doktorasını Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamlayan Prof. Dr. Melih Bulu'nun, geçmişte Ak Parti'de siyaset yaptığı için Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanmasına karşı terörist eylem yapılmasına tepki gösteren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Boğaziçi'nde meydana gelen eylemlerin hiçbir hukuki yanı bulunmamaktadır. Öğrenci kılıklı DHKP-C militanları, Gezi'deki gibi kalabalığı provoke ederek emellerine ulaşmaya çalışmaktadır. Devletimiz her zamankinden daha güçlüdür. Öğrenci maskesi takan teröristlere fırsat vermeyecektir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Boğaziçi Üniversitesi, öğrenci eylemleri, provoke edilerek, Rektör ataması
Yorumlar
Haber Yazılımı