MHP'li Ersoy'dan Ali Babacan'a Devlet Adamlığı Dersi
Haber Detayı
06 Ocak 2021 - Çarşamba 09:25 Bu haber 2350 kez okundu
 
MHP'li Ersoy'dan Ali Babacan'a Devlet Adamlığı Dersi
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın hatalı konuşmalarına tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Ersoy'dan Ali Babacan'a Devlet Adamlığı Dersi

Bir TV kanalında açıklamalar yapan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın eksik hatalı ve ön yargılı konuşmasına tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Türkiye'nin yönetimine talip olan siyasetçilerin terör örgütlerinin devletin içinde yapılandığı gerçeğini görerek ve sorumlu davranarak konuşması gerektiğini belirterek, MHP’nin kurumsal hafızasına ön yargısız bakıldığında kriz çözümünün anahtarı olduğunun görülebileceğini söyledi.

 

ÜLKEMİZ ÖNEMLİ BİR SÜREÇTEN GEÇERKEN SİYASETÇİ SORUMLU DAVRANARAK KONUŞMALI

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türkiye’nin yönetimine talip sorumluluk sahibi siyasetçi, PDY FETÖ’nün hiç bir siyasi sorumluluk almadan başta Devlet ve Yargı içinde olmak üzere pek çok yerde yapılandığı gerçeğini göz önünde bulundurmadan konuşmamalı. Siyaset kurumu sorumluluk ister. Geleneksel tarihçilik arşiv kayıtları, belgeler, arkeoloji vb kaynaklarda mazinin izini sürer oysa gelecek nesil dijital belleklerde bizlerin bıraktıklarına bir tuşla erişebilecek o sebeptendir ki geleceğe daha sorumlu belgeler bırakmalıyız. Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor!'' dedi.

 

ALİ BABACAN EKSİK HATALI VE ÖN YARGILI KONUŞUYOR

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, ''Cari siyaset tartışmalarını yaparken insanlığın yeni bir döneme  geçiş süreci içinde olduğunu görmek lazım. Tarımdan sanayi toplumuna geçiş sancılarından daha büyük; yüksek ritimli, çok katmanlı etki alanı olan Dijital dünya sadece aletlerin, değişimi  değil onun çok daha ötesi. Ali Babacan çok eksik, çok hatalı, çok ön yargılı konuşuyor, FETÖ de rüyaydı, Devlet adamlığı daha sorumlu olmayı gerektirir. Vatandaşı sorun olarak gören tanımlama büyük bir hatadır. MHP’nin kurumsal hafızasına ön yargısız bakarsanız kriz çözümünün anahtarı olduğunu görürsünüz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Ruhi Ersoy, siyaset dersi, devlet adamlığı dersi, ali Babacan, MHP, yargı sistemi, Devletin içinde, örgütler, yapılanma
Yorumlar
Haber Yazılımı