Erdoğan'dan MHP ve Bahçeli Hakkında Açıklama
Haber Detayı
21 Ekim 2021 - Perşembe 18:59 Bu haber 3749 kez okundu
 
Erdoğan'dan MHP ve Bahçeli Hakkında Açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP, Devlet Bahçeli ve muhalefet partilerine yönelik açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
Erdoğan'dan MHP ve Bahçeli Hakkında Açıklama

Afrika dönüşünde gazetecilerin sorularını cevaplarken, gündeme dair konularda Cumhur İttifakı ve diğer partilerin farklı düşündüğüne dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhaliflere yönelik 'avara kasnak' benzetmesi yaparken, MHP ve Devlet Bahçeli hakkında yaptığı değerlendirmede aynı hedefi vurmak için birlikte hareket ettiklerini söyledi.

 

AK PARTİ VE MHP OLARAK AYNI HEDEFİ VURURUZ

 

Muhalefetteki siyasi partilerin, iktidara baskı yapmaya çalışan 10 ülkenin büyükelçisi gibi Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'ı kurtarma peşinde olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Ana muhalefetin başındaki zatın 'siyasi cinayetler işlenebilir' açıklaması tamamen deli saçması. Öte yandan 10 ülkenin büyükelçisi Osman Kavala'yı kurtarmak için açıklama yapıyor. Bunlar zaten terörün beslendiği odaklar. Selahattin Demirtaş da öyle. Daha devam eden davaları var. Şimdi HDP de Selahattin Demirtaş'ı çıkarmanın gayreti içerisinde. Muhalefet partileri ve büyükelçiler benzeri açıklamalar yapıyor. Bunlardan başka bir şey bekleyemeyeceğiz. Ak Parti ve MHP olarak Cumhur İttifakı'nda, biz milletimizin hakkı söz konusu olduğunda aynı hedefe vururuz. Fakat muhalefet partileri aynı hedefe vurmazlar. Terörist sayısında ciddi bir düşüş var. Bundan sonra da terörle mücadeleye aynı kararlılıkla devam edeceğiz.'' dedi.

 

BAHÇELİ İLE BİRLİKTE SEÇİM TARİHİNİ AÇIKLADIĞIMIZ HALDE, ONLAR AVARA KASNAK GİBİ

 

Girdikleri her seçimi kaybeden muhalefet partilerinin sürekli olarak erken seçimi dillendirmesine, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve kendisinin daha önceki söylemlerini hatırlatarak cevap veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Muhalefet partileri, neredeyse iki yıldır hep erken seçim demiyorlar mı? Çok açık net bir gerçek var ortada, ben seçimlerin zamanında yapılacağını ve asla geri adım atmayacağımı söylüyorum. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Bey, aynı şekilde Haziran 2023 yılının Haziran ayını işaret ederek, seçimlerin zamanında yapılacağını söylüyor. Fakat muhalefettekiler hala avara kasnak gibi dönüp dönüp duruyorlar. Yok böyle bir şey, olmayacak böyle bir şey. Seçim zamanında yapılacak. Türkiye, seçimlerin zamanında yapılması olayını yaşayacak. O tarih de Haziran 2023 tarihidir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalifler, MHP, Devlet Bahçeli, 2023 seçimi
Yorumlar
Haber Yazılımı