Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları'ndan Kurtuluş Günü Mesajı
Haber Detayı
12 Şubat 2021 - Cuma 15:34 Bu haber 18768 kez okundu
 
Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları'ndan Kurtuluş Günü Mesajı
Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Kiraz, Milli Mücadele yıllarında Kahramanlık destanı yazanların emanetini nesilden nesile aktaracaklarını söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları'ndan Kurtuluş Günü Mesajı

12 Şubat Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Kiraz, Kakramanmaraşlıların atalarından yadigar bir memleket meselesi olduğunu hatırlatarak, Milli Mücadele yıllarında Kahramanlık destanı yazanların emanetini nesilden nesile aktaracaklarını söyledi.

 

BİZLER İSTİKLAL MADALYALI ŞEHRİN BAĞRINDA IŞIL IŞIL PARLAYAN KIVILCIMLARIZ

 

Türk Kurtuluş savaşının başlangıç noktası olarak Anadolu’ya bağımsızlık için umut ışığı olmuş Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Kiraz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Herkesin ki ne meselesi bilemeyiz. Ama bildiğimiz bir gerçek var. O da memleket meselesi. İşte atalarımızdan bize yadigar kalan tek mesele. Canlarınız, kanlarınız, şan ve şereflerinizle bizlere bıraktığınız emanet ezelden ebede yüreğimize ilmik, ilmik nakış, nakış işlenerek nesilden nesile aktarılacaktır. Ana rahmine düşende, toprağa gidende bilecek ki asil ecdadın emaneti ilelebet yaşayacak, yaşatılacaktır. Çünkü bizler İstiklal madalyalı şehrin bağrında şimal rüzgarları ile Akdeniz meltemlerinin çakıştığı o eşsiz zirvelerde ışıl ışıl parlayan kıvılcımlarız.'' dedi.

 

KAHRAMANMARAŞ'IN KURTULUŞ GÜNÜ KUTLU OLSUN

 

Milli Mücadele yıllarında ''ya istiklal ya ölüm'' ahdinin gereği olarak Şehadet Şerbeti içmiş Kahramanları rahmet ve minnetle anan Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Kiraz, ''Bizler Kahramanmaraş'ız. Bizler Kahramanmaraş'lıyız. Atamız bir, andımız bir bizim. Kurtuluş günümüz kutlu olsun. Bu vesile ile; Sütçü İmam’ı, Abdal Halil Ağa’yı, Rıdvan Hoca’yı, Ali Sezai Efendi’yi, Arslan Bey’i, Avukat Mehmet Ali Kısakürek’i, Şehit Evliya’yı, Mıllış Nuri’yi, Yörük Selim’i, , Senem Ayşe’yi, Muallim Hayrullah’ı, Doktor Mustafa’yı, Çakmakçı Sait’i, Çuhadar Ali’yi ve adlarını sayamadığımız nice kahramanları bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.'' dedi.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları, Bayram Kiraz, Milli Mücadele, Kahramanmaraşın kurtuluşu, Maraş, 12 Şubat kurtuluş günü, Şehitlerimiz
Yorumlar
Haber Yazılımı