Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları'nda Bayrak Değişimi
Haber Detayı
20 Nisan 2021 - Salı 02:28 Bu haber 3387 kez okundu
 
Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları'nda Bayrak Değişimi
Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları'nda Bayrak Değişimi

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Dursun Nar, Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Bayram Kiraz'ın yerine Ahmet Karcı'nın atandığını açıkladı. 

 

DULKADİROĞLU ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI'NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ 

 

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Dursun Nar, Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları'nda gerçekleştirilen Bayrak değişimiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığına Ahmet Karcı atanmıştır. Rabbim muaaffak etsin. Görevi devreden ve İl Ocak Yönetimimizde birlikte çalışmaya devam edeceğimiz Bayram Kiraz'a emeklerinden dolayı teşekkür ederim.'' dedi.

 

GEÇMİŞ DÖNEM İLÇE OCAK BAŞKANLARI BAYRAK DEĞİŞİMİ TÖRENİNDE

 

Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları'nda gerçekleştirilen Bayrak değişimi töreninde, geçmiş dönem İlçe Ocak Başkanlarını bir araya getirerek anlamlı bir birliktelik sağlayan Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Dursun Nar, yaptığı açıklamada, ''Bugünkü bayrak değişiminde; Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığımızın kurulduğu günden bu yana İlçe Ocak Başkanlığı görevinde Bayrağımızı şan ve şerefle taşıyıp bir sonraki Dava arkadaşına teslim eden geçmiş dönem İlçe Ocak Başkanlarımızla cansız bir kare. Her zaman söylediğimiz gibi, Baki olan bizler değil, Davamız, Teşkilatımız ve Şehitlerimizin emaneti olan makamlardır." dedi.

 

Bir Bayram Kiraz dahil 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı '"HEPİNİZ BİRER TÜRK BAYRAĞI'SINIZ. BAYRAĞI LEKELEMEYİN, KİRLETMEYİN YERE DÜŞÜRMEYİN. Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ KAHRAM REDMI NOTE REMNTE8 8 Ülki AI QUAD CAMERA RAŞ RI' görseli olabilir

 

Bir Bayram Kiraz dahil 4 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kahramanmaraş Ülkü Ocakları, Dursun Nar, Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları, Bayrak Değişimi, atama yapıldı, Bayram Kiraz, Ahmet Karcı, önceki dönem
Yorumlar
Haber Yazılımı