MHP'li Yıldız: Siyaset Bu Bozulmaya Öncülük Edemez
Haber Detayı
20 Nisan 2021 - Salı 01:12 Bu haber 1834 kez okundu
 
MHP'li Yıldız: Siyaset Bu Bozulmaya Öncülük Edemez
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, utanç verici bozulmaya siyasetin öncülük edemeyeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız: Siyaset Bu Bozulmaya Öncülük Edemez

TBMM'de bekleyen Fezlekeler hakkında Milletvekiline yönelik suç soruşturması yokmuş gibi algı oluşturulmaya çalışılmasına tepki gösteren MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, TBMM'de bekleyen 1300 Fezleke'nin utanç verici bir bozulma olduğuna dikkat çekerek, siyasetin bu bozulmaya öncülük edemeyeceğini söyledi.

 

SUÇ SORUŞTURMASI YOKMUŞ GİBİ ALGI OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILMASI KOMİKTİR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kılıçdaroğlu hakkında hiç suç soruşturması mevcut değilmiş gibi algı yaratma çabaları gittikçe komikleşiyor. İlgili şahıs hakkında 'suç ve suçluyu övmek' dahil olmak üzere muhtelif suçlardan 25 adet Fezleke komisyonda uzun süredir bekliyor.'' dedi.

 

TBMM'DE BEKLEYEN 1300 FEZLEKE UTANÇ VERİCİ BİR BOZULMADIR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ''Suç; Hukuk nizamının netice olarak ceza terettüp ettiği fiildir. Hukuki olduğu kadar Sosyolojik ve Kriminolojik bir olay ve bozulmadır. Siyaset bu bozulmaya öncülük edemez. TBMM'de bekleyen 1300 Fezleke utanç verici bir bozulmadır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, TBMM, bekleyen fezlekeler, siyaset, bozulmaya öncülük, edemez, utanç verici, suç soruşturması, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı