Diyanet Camileri ve Kur'an Kurslarını Depremzedelere Açtı
Haber Detayı
31 Ekim 2020 - Cumartesi 12:49 Bu haber 3952 kez okundu
 
Diyanet Camileri ve Kur'an Kurslarını Depremzedelere Açtı
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İzmir'de bulunan Cami ve Kur'an Kurslarını depremzedelere ve evine giremeyenlere açtı.
GÜNDEM Haberi
Diyanet Camileri ve Kur'an Kurslarını Depremzedelere Açtı

İzmir'de meydana gelen depremden sonra Devletin tüm kurum ve kuruluşları yardımcı olmak için seferber olurken Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İzmir'de meydana gelen depremle ilgili yaptığı açıklamada, İzmir'de bulunan Cami ve Kur'an Kurslarının depremzedelere ve evine giremeyen vatandaşlara açıldığını belirterek, arzu edenlerin istedikleri kadar kalabileceklerini söyledi. 

 

YÜCE RABBİMİZ ÜLKEMİZİ VE TÜM İNSANLIĞI HER TÜRLÜ AFETTEN KORUSUN

 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İzmir'de meydana gelen depremle ilgili yaptığı açıklamada, ''İzmir’de meydana gelen ve çevre illerde hissedilen deprem'den etkilenen tüm kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız, can kaybının olmaması için. Yüce Rabbimiz milletimizi, ülkemizi ve tüm insanlığı her türlü afetten muhafaza eylesin.'' dedi.

 

CAMİLER VE KURAN KURSLARI EVLERİNE GİREMEYENLERE AÇIKTIR

 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, ''İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle evlerine giremeyen vatandaşlarımız, arzu etmeleri halinde din görevlilerimizin rehberliğinde uygun olan camilerimizde diledikleri kadar kalabilirler. İzmir’de geniş yatak kapasitesine sahip 3 Kur’an Kursumuzun kapıları deprem nedeniyle evlerine giremeyen vatandaşlarımıza açıktır. İhtiyaç olması halinde tüm kurslarımızı da vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız İnşallah.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Diyanet İşleri Başkanı, Ali Erbaş, İzmir depremi, camiler açıldı, Kuran Kursları açık, depremzedelere, evine giremeyenler, kalabilirler, deprem
Yorumlar
Haber Yazılımı