MHP'den Askıda Ekmek'ten Sonra Askıda Tablet Kampanyası
Haber Detayı
30 Ekim 2020 - Cuma 20:17 Bu haber 2720 kez okundu
 
MHP'den Askıda Ekmek'ten Sonra Askıda Tablet Kampanyası
MHP, Askıda Tablet Kampanyası başlatarak bilgisayarı olmayan öğrencileri sevindirdi.
MHP Haberi
MHP'den Askıda Ekmek'ten Sonra Askıda Tablet Kampanyası

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Askıda Ekmek Kampanyası'ndan esinlenerek, bilgisayarı olmayan öğrencilerin ihtiyacını karşılamak amacıyla ''Askıda Tablet Kampanyası'' başlatan MHP Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, Coronavirüs salgını nedeniyle uygulanan uzaktan eğitime katkıda bulunmak amacıyla bilgisayarı olmayan öğrencilerin eğitimlerine devam etmeleri için ''Askıda Tablet Kampanyası'' başlattıklarını açıkladı.

 

ASKIDA EKMEK KAMPANYASI'NA NASIL KATILINACAK?

 

MHP Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, ''Askıda Tablet Kampanyası'' ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Coronavirüs salgını nedeniyle başlatılan uzaktan eğitim sürecinde, öğrencilerin bir kısmının bilgisayarı olmadığından eğitimlerine devam etmekte sıkıntı çektiğini gözlemledik. Öğrencilerin bilgisayar ihtiyacını karşılamak amacıyla, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin başlattığı Askıda Ekmek Kampanyası'nın bir benzeri olan ''Askıda Tablet Kampanyası'' başlattık. Pandemi sebebiyle içerisinde bulunduğumuz bu zor günlerde eğitim de fırsat eşitliğine bir nebzede olsa katkı sunmak adına Tabletimi Sen Al projesi ile tablet ihtiyacı olan öğrenci kardeşlerimiz ile hayırsever vatandaşlarımızı buluşturuyoruz. Şu ana kadar, internet sitesine 190 öğrenci giriş yaparken 150 tablet verildi. Biz burada köprü görevi görüyoruz. Sizler de tabletimisenal.com internet sitesi üzerinden bağışta bulunarak bağış zincirine katılabilirsiniz.'' dedi. 

 

MHP KAYSERİ İL BAŞKANI SERKAN TOK'TAN İLK BAĞIŞ

 

Askıda Tablet Kampanyası'na destek vererek ilk bağışı yapan MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Uzaktan eğitime destek amacıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin Tablet ihtiyacını karşılamak için İlçe Başkanımız Enes Ertuğrul Kalın Beyefendinin davetine icabet ettik. Bende buradan tüm Teşkilat mensuplarımızı, başlatmış olduğumuz bu kampanyaya davet ediyorum.'' dedi.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Melikgazi İlçe Başkanı, Enes Ertuğrul Kalın, Askıda Tablet Kampanyası, Askıda ekmek kampanyası, uzaktan eğitim, bilgisayarı olmayan, öğrenciler
Yorumlar
Haber Yazılımı