Devlet Bahçeli: MHP Algı Oyunlarını Boza Boza Geliyor
Haber Detayı
22 Kasım 2022 - Salı 13:49 Bu haber 1944 kez okundu
 
Devlet Bahçeli: MHP Algı Oyunlarını Boza Boza Geliyor
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin algı oyunlarını boza boza, iftira düzeneklerini yıka yıka, kiralık kalem sahiplerini yene yene, anketçileri bozguna uğrata uğrata geldiğini söyledi.
MHP Haberi
Devlet Bahçeli: MHP Algı Oyunlarını Boza Boza Geliyor

MHP'nin 2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net temasıyla düzenlediği mitingleri değerlendirirken, Sivas’ta yaktıkları meşalenin gittikleri her yerde körüklenip 2023 hedeflerine ışıklar saldığına dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhalefet partileri gibi masalarda değil meydanlarda olduklarının altını çizerek, MHP'ye yargısız infaza heves edenlere demokrasinin ve sandığın kaç bucak olduğunu göstermenin azmiyle, MHP'nin; algı oyunlarını boza boza, iftira düzeneklerini yıka yıka, kiralık kalem sahiplerini yene yene, sahtekârlığın ve soytarılığın rumuzu olan anket şirketlerini bozguna uğrata uğrata geldiğini söyledi.

 

SİVAS'TA YAKTIĞIMIZ MEŞALE 2023 HEDEFLERİMİZE IŞIK SALIYOR

 

20 Kasım 2022 Pazar günü “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temasıyla planladığımız Samsun Açık Hava Toplantımızı vatandaşlarımızın muazzam katılımıyla gerçekleştirdik. Allah’a şükrediyorum ki, dava ve gönül seferberliğimiz milletimiz nezdinde mükafatların en güzeliyle taltif ve takdir edilmektedir. Toplantı yaptığımız meydanlar dolup taşmaktadır. Konvoylarımız eşsiz muhabbet gösterileriyle selamlanmaktadır. 4 Eylül 2022 tarihinde Sivas’ta yaktığımız meşale gittiğimiz her yerde körüklenip 2023 hedeflerimize ışıklar salmaktadır.

 

MASALARDA DEĞİL MEYDANLARDAYIZ

 

Büyük mutasavvıf Şems-i Tebrizi demişti ki: “İnanan bilir ki özlemlerin sonu vuslat, hüzünlerin sonu tebessümdür.” İnşallah vuslatımız yakındır, sabırla ifa ve ikmal ettiğimiz çalışmalarımızın sonu da hepimizin yüzünü güldürecek kadar hayırlı olacaktır. Attığımız her adımı sevgiyle, sebatla, şükürle ve inançla perçinliyoruz. Sevmeyene karıncanın yük, sevene ise fillerin karınca olduğunu çok iyi biliyoruz. Biz bu ülkeyi çok seviyoruz. Her insanımızı yüreğimizle ve ülkülerimizin sıcaklığıyla kucaklıyoruz. Masalarda değil, meydanlardayız; zalimlerin menüsü değil, zaferlerin meftunuyuz. Türk milletini huzurlu ve müreffeh bir geleceğe taşımanın amacındayız.

 

MHP ALGI OYUNLARINI BOZA BOZA, ANKETÇİLERİ BOZGUNA UĞRATA UĞRATA GELİYOR

 

MHP'ye yargısız infaza heves edenlere demokrasinin ve sandığın kaç bucak olduğunu göstermenin azmindeyiz. Haklı ve tarihi mücadelemizde kesinlikle gevşemeyeceğiz. Duyanlar duymayanlara anlatsın, MHP algı oyunlarını bozarak geliyor. MHP iftira düzeneklerini yıkarak geliyor. MHP kiralık kalem sahiplerini yenerek geliyor. MHP sahtekârlığın ve soytarılığın rumuzu olan anket şirketlerini bozguna uğrata uğrata geliyor. Hiçbir engele takılmadan, hiçbir karanlık senaryoya aldırmadan, inanmış adımlarla hak ettiğimiz müstakbel ve müstahkem başarıya ulaşmak için gece demiyoruz, gündüz demiyoruz, en ufak yılgınlık göstermiyoruz.

 

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİN TÜRK VE TÜRKİYE YÜZYILININ İNŞASINDAKİ BÜYÜK ROLÜ

 

Yüz yıl evvel, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran, Türk vatanını kurtaran Türk milliyetçiliğinin, yüz yıl sonra aynı fikri mukavemet ve muhtevasıyla Cumhur İttifakı’nın milli ve ahlaki ilkeleri çerçevesinde Türk ve Türkiye yüzyılının imar, inşa ve ihyasında büyük rol oynayacağına gönülden inanıyoruz. Hiç kuşkum yok ki, elbette yapacağız, hep birlikte başaracağız. Gelecek ay yıldızlı al bayrağın altındadır. Geleceğin süper gücü Türkiye Cumhuriyeti’dir. Cumhur İttifakı ise Türk milletinin gelecek umudu, beka ufku, birlik ve beraberlik şuurudur.

 

ZİLLET PARTİLERİ HAVLU ATACAK

 

2023 yılında adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurla Cumhuriyet tam olarak kenetlenmiştir. Onun bunun ağzına bakan, ona buna el avuç açan siyasi güruhun önümüze taş koyması, mücadelemizi sekteye uğratması, kararlı duruşumuzu sarsmaya kalkışması beyhudedir, boşuna gayrettir. 2023 yılında Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü cumhurun demokrasi zaferiyle kristalleşecek, hitamında Türkiye’mizin hızına hiç kimse yetişemeyecektir. El ağzıyla kuş tutmanın gafilliğiyle avunan zillet partilerinin başkanları bu süreçte sadece havlu atmayacaklar, geride kalan hayatlarını kireçlenmiş vicdanlarıyla, kifayetsiz zihniyetleriyle ve bundan mülhem hüsran verici travmatik çalkantıyla geçirmek durumunda kalacaklardır.

 

BİZ TÜRK MİLLETİNİN HADİMİ VE HAYSİYETLİ NEFERLERİYİZ

 

Biz Türk milletinin hadimiyiz. Biz Türkiye’nin, Türk dünyasının ve Türk milletinin hatır bilen, haya bilen, hakikat bilen, hakkaniyet bilen haysiyetli neferleriyiz, aziz milletimize mensubiyetten şeref duyan sevdalı yürekleriz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi’yiz. Buradan açık hava toplantılarımıza katılan tüm dava arkadaşlarıma, tüm vatandaşlarıma şükranlarımı bilvesile sunuyorum. Allah’tan bizleri mahcup etmemesini niyaz ediyorum.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, MHP, algı oyunlarını, boza boza, iftira düzeneklerini, yıka yıka, kiralık kalemleri, yene yene, MHP geliyor, anketçiler
Yorumlar
Haber Yazılımı